Widok

Manifestacja pod domem Donalda Tuska

Opinie do artykułu: Manifestacja pod domem Donalda Tuska.

W poniedziałek kilkanaście osób przez pół godziny protestowało pod domem premiera Donalda Tuska. Zarzucali mu, że nie robi nic, by wyjaśnić kulisy katastrofy smoleńskiej.Manifestacja "Sopot przeprasza za Tuska" nie zgromadziła wielu uczestników. I można powiedzieć, że wyszło im to na szczęście, bo sopoccy urzędnicy twierdzą, iż nie otrzymali o niej żadnego zawiadomienia. W takim wypadku zgromadzenie byłoby nielegalne, ale wzięło w nim udziału mniej niż 15 osób.Manifestacja odbyła się przy ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram

Masz świętą rację
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nigdy się nie zmieni

bo leminigi głosują na ruska tuska
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 35

No i to.

Spójrz jak wygląda samochód co wjechał w drzewo przy prędkości 80 km/h. Zobacz jakie będą uszkodzenia i ile osób przeżyje. Potem przełóż to na samolot i 300 km/h. Dla porównania dodam tylko, ze granica przezywalność przy potrąceniu pieszego to ok 60 km/h.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5

a ty szybko na zmywak na angielskim zadupiu
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 21

Odpowiedz:

- 81% polakow nie rozumie co sie do nich mowi!
- 76% procent polakow nie potrafi czytac ze zrozumieniem! Pozniej chlopaku sie dziwisz- toz Antek Macierewicz jest w tej wiekszosci!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

kasia

Smiechu warte
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kasia podobno kupiła super mieszkanko w Warszawie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z arabami to możesz ty się zadawać, ja jestem Polakiem i z pachołkami Rosji i Unii się nie zadaję
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 33

dorżnąć watachy

pisowskiej hołoty.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 16

prawda

bo te wszystkie miernoty z gazety polskiej, albo autorzy undergoundowego filmu o smoleńsku - kto o nich wcześniej słyszał.

a teraz są na fali, kaska leci, kariery się robią... filmy kręca, dofinansowania lecą, wywiady publikują
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 30

Nikt nie mówi przecież , że Tusk odpowiada za to ale jest jeszcze coś takiego jak odpowiedzialność POlityczna i honor
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak,

żyj dalej jak ten koń z klapkami na oczach.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 42

Zwycięstwo blisko

Niedługo przejmiemy władzę w Sopocie to skończy się ta wasza pozorna wolność. Do boju, do boju....
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 22

Na emigracji jest bardzo podobnie...

...od polakow trzymam sie z dala.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 9

Brawo PIS

Liczną masz rodzinę.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

a juz myslalam, ze manifestacja dotyczyla robienia z Pl coraz bardziej chorego kraju "by zylo sie lepiej"...

a to tylko banda czubow, ktora szuka afery tam gdzie jej nie ma, wiec sami sobie ja robia.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 10

A "myślący" w kółko powtarzają te same teksty jakiegoś drugorzędnego dziennikarzyny...

I jeszcze pisać nie umieją.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 11

na co mam mieć kłapki człeku?

żyję swoim życiem, polska polityka obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg - jedno wielkie śmierdzące kupą bagno.

mam rodzinę, przyjaciół, wykształcenie, zainteresowania i pracę - i naprawdę nie potrafię zrozumieć jak można się ekscytować (poświęcać swój czas) polityką, uprawianą przez bandę fałszywych du-pków, ktorzy myślą tylko o sobie - niezależnie od opcji

nie masz własnego życia? współczuję, szczerze.
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 29

typowy leming

oglądający tvn, zajarany mcdonaldem słuchacz dody.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 10
do góry