Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam wątek zamknięty odwiedzam regularnie polecam
~cobras
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 lipca 2017

Rewelacja wątek zamknięty Obsługa rewelacyjna, umówiona byłam na konkretną godzine, nie musiałam...
~xyz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 30 grudnia 2013

ŻENADA! wątek zamknięty Dno,(....) Pan myśłi, że skoro zagrał w trzech filmach i robił tatuaż...
~Niezadowolony
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 czerwca 2013

Irmina - opinia wątek zamknięty Właśnie wykonałam sobie tatuaż w Maorysie (prezent Walenynkowy od mojego...
~Irmina
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 lutego 2012

SUPER! wątek zamknięty Świetne studio, dużo wzorów, pełen profesjonalizm. Polecam!
~DMisia
-

dodano: 24 sierpnia 2011

POLECAM!!! wątek zamknięty Nie będę zbyt wiele komentować, bo po co, najważniejszy jest efekt i on mówi...
~A.
-

dodano: 10 sierpnia 2011

rewelacja! wątek zamknięty ludzie! mam najładniejszy tatuaż na świecie zrobiłam sobie wczoraj na stopie...
~magdalena zalucka
-

dodano: 24 lipca 2011

pierwszy tatuaż wątek zamknięty Pan Jurek został mi polecony przez znajomego, który jest stałym jego...
~rimell1
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 listopada 2008

REWELACJA wątek zamknięty TATUAż TAKI JAK CHCIAłAM JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.NIE BOLAłO .MAORYS TO...
~MARTITA
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2008

Roman - opinia wątek zamknięty W trakcie wykonywania pracy cena wzrosła o 100procent.Nie uwzględnia...
~Roman
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 3 czerwca 2008

Warto wątek zamknięty Człowiek zna się na rzeczy!! Perfekcyjna obsługa. Po co przepłacać za lansowy...
~Tomek
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 1 marca 2008

FANTASTYCZNY !!!!! wątek zamknięty zrobiłam tatuaż na pleckach i jestem zachwycona!!! co za wprawa - po prostu...
~Basia
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

12

wątków

do góry