Widok
HEJ
Ostatnio siedziałem cicho bo trasa uległa zmianom. Potrzebowaliśmy jeszcze akceptacje nadleśnictwa MATEMBLEWO, RENUSZEWO i lasów komunalnych. Wszystko poszło dobrze, trasa zatwierdzone. MAM dokładną mapke trasy i sie zastanawiam jak umiescic ja na www. JAKIEŚ PROPOZYCJE?? Możemy objechać trase, na wycieczki nie mam czasu. Wiec jak sa chetni na mocne tempo to bardzo prosze.
Ostatnio siedziałem cicho bo trasa uległa zmianom. Potrzebowaliśmy jeszcze akceptacje nadleśnictwa MATEMBLEWO, RENUSZEWO i lasów komunalnych. Wszystko poszło dobrze, trasa zatwierdzone. MAM dokładną mapke trasy i sie zastanawiam jak umiescic ja na www. JAKIEŚ PROPOZYCJE?? Możemy objechać trase, na wycieczki nie mam czasu. Wiec jak sa chetni na mocne tempo to bardzo prosze.
banach napisał(a):
> MAM dokładną mapke trasy i sie zastanawiam jak
> umiescic ja na www. JAKIEŚ PROPOZYCJE??
Jeśli masz w postaci elektronicznej możesz podesłać mi na email .... wystawię u siebie na stronie i dam link na forum ...
> Możemy objechać trase,
> na wycieczki nie mam czasu. Wiec jak sa chetni na mocne tempo
> to bardzo prosze.
Brzmi rozsądnie ... ja jestem zdecydowanie chętny ....
Sioster
> MAM dokładną mapke trasy i sie zastanawiam jak
> umiescic ja na www. JAKIEŚ PROPOZYCJE??
Jeśli masz w postaci elektronicznej możesz podesłać mi na email .... wystawię u siebie na stronie i dam link na forum ...
> Możemy objechać trase,
> na wycieczki nie mam czasu. Wiec jak sa chetni na mocne tempo
> to bardzo prosze.
Brzmi rozsądnie ... ja jestem zdecydowanie chętny ....
Sioster
banach napisał:
>Możemy objechać trase, na wycieczki nie mam czasu.
>Wiec jak sa chetni na mocne tempo to bardzo prosze.
No to ja się zgłaszam. Jeżeli pierwsza część (do przejazdu pod Słowackiego) się nie zmieniła to proponuję tylko drugą częśc przejechać co bym się za bardzo nie zajechał :-)
A jak już całą trasę będę znał to tak jak kiedyś obiecałem mogę oprowadzić po niej chętne ślimaki ;-)
>Możemy objechać trase, na wycieczki nie mam czasu.
>Wiec jak sa chetni na mocne tempo to bardzo prosze.
No to ja się zgłaszam. Jeżeli pierwsza część (do przejazdu pod Słowackiego) się nie zmieniła to proponuję tylko drugą częśc przejechać co bym się za bardzo nie zajechał :-)
A jak już całą trasę będę znał to tak jak kiedyś obiecałem mogę oprowadzić po niej chętne ślimaki ;-)
OK SEBA objedziemy jakos w nastepnym tygodniu, bedziesz znał trase i tak jak mówiłeś wczesniej objezdzisz ja tempem wycieczkowym z resztą zainteresowanych. MAPE mam na papierze w formacie A3 (dwa arkusze) nie mam skanera :/. TJ moge przywieść do ELBLĄGA (jak bedziesz) to Ci dam i umieścisz na stronie
... jak nie będę za bardzo zawadzał to chętnie się podłączę i też będę mógł już potem organizować wycieczki :))
... pierwszą część już znam z ostatniego objazdu (tego który skończyliśmy pod tunelem (gdzie się rozjechaliśmy bo nie było więcej czasu)
wtedy wytrzymałem to chyba teraz też wytrzymam :))
Sioster
... pierwszą część już znam z ostatniego objazdu (tego który skończyliśmy pod tunelem (gdzie się rozjechaliśmy bo nie było więcej czasu)
wtedy wytrzymałem to chyba teraz też wytrzymam :))
Sioster