Zdecydowałem się na montaż magazynu energii i jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Green House Systems. Od pierwszego kontaktu otrzymałem konkretne doradztwo, wyjaśnienie wszystkich możliwości oraz pomoc w doborze odpowiedniej pojemności magazynu do mojego zużycia energii. Cały proces został przeprowadzony profesjonalnie i bez zbędnego przeciągania terminów.

Ekipa montażowa pracowała sprawnie, estetycznie i pozostawiła po sobie porządek. Na każdym etapie mogłem liczyć na kontakt i rzeczowe odpowiedzi na pytania. Dużym plusem było również wsparcie w kwestiach formalnych oraz wyjaśnienie działania całego systemu po uruchomieniu.

Po instalacji zauważyłem większą autokonsumpcję energii z fotowoltaiki oraz większy komfort związany z niezależnością energetyczną. System działa stabilnie i zgodnie z założeniami. Widać, że firma zna się na swojej pracy i nie sprzedaje rozwiązań na siłę, tylko dobiera je do realnych potrzeb klienta.

Polecam Green House Systems wszystkim osobom, które rozważają inwestycję w magazyn energii i szukają rzetelnej firmy z fachowym podejściem do klienta.