Zdecydowanie odradzam ten warsztat. Moje doświadczenie jest bardzo negatywne. Za naprawę zapłaciłem około 10 000 zł, a następnie poinformowano mnie o kolejnych rzekomo uszkodzonych elementach m.in. sprężynach i półosiach których wymiana miała kosztować około 45 tys. zł.

Nie chciałem podejmować decyzji wyłącznie na podstawie jednej diagnozy, dlatego pojechałem z autem na stację diagnostyczną oraz do dwóch innych, niezależnych mechaników. W żadnym z tych trzech miejsc nie potwierdzono konieczności wymiany wskazanych elementów.

W odpowiedzi na moją wcześniejszą opinię warsztat twierdzi, że posiada dokumentację zdjęciową potwierdzającą uszkodzenia. W takim razie oczekiwałbym konkretnego wyjaśnienia, dlaczego trzy niezależne miejsca nie stwierdziły tych samych usterek.

Nie piszę tego na podstawie zasłyszanych informacji opisuję własne doświadczenie i poniesione koszty. Po tej sytuacji straciłem zaufanie do tego serwisu. Przed zaakceptowaniem kosztownych napraw w tym warsztacie radzę każdemu zrobić niezależną diagnostykę i dokładnie zweryfikować przedstawioną wycenę.