Widok
Marcin - opinia
Pan Komornik jest osobą wysoce kompetentną, a przede wszystkim skuteczną w egzekwowaniu należności zasądzonych wyrokami sądowymi.
Co ważne podejmuje się również działań poza miejscem siedziby Kancelarii. Należność z wniosku egzekucyjnego została w całości wyegzekwowana zaledwie w klika dni mimo, iż wiązało się to z wykonaniem czynności w innym województwie.
Składając wniosek o egzekucję u Komornika Krzysztofa Pluty mam zawsze pewność, iż sprawa zostanie potraktowana z należytą starannością, a Komornik poczyni wszelkie niezbędne kroki by skutecznie wyegzekwować zasądzoną wyrokiem należność.
Co ważne podejmuje się również działań poza miejscem siedziby Kancelarii. Należność z wniosku egzekucyjnego została w całości wyegzekwowana zaledwie w klika dni mimo, iż wiązało się to z wykonaniem czynności w innym województwie.
Składając wniosek o egzekucję u Komornika Krzysztofa Pluty mam zawsze pewność, iż sprawa zostanie potraktowana z należytą starannością, a Komornik poczyni wszelkie niezbędne kroki by skutecznie wyegzekwować zasądzoną wyrokiem należność.
Zleciłem tam dwie sprawy...pracowniczą i karną. Niestety, nie wyciągnęli dla mnie ani centa. Informacje na temat dłużników sam musiałem im na tacy podawać a mimo tego nie byli w stanie z nich skorzystać. Bardzo niska ocena pracy tych ludzi. W sprawie pracowniczej sam sobie wszystko pozałatwialem i odzyskałem całą kwotę. Jeśli chodzi o sprawę karną, to musiałem płacić za ich zapytania , z których nic nie wynikało. Ustaliłem im adres mojego dłużnika, ale oni tylko potrafili zostawiać chyba wezwania do zapłaty. Sprawę umożyli. A mi zostało do dopłaty jeszcze prawie 50 zł za wysyłanie przez nich korespondencji. Tłumaczenie z ich strony: nie znaleźliśmy dłużnika to Pan musi zapłacić. Można wszcząć kolejną egzekucję i ubiegać się o zwrot tych kosztów, czyli ok 150 zł.
Także nikomu nigdy nie polecam twn kancelarii. Zero skuteczności.
Także nikomu nigdy nie polecam twn kancelarii. Zero skuteczności.