Widok

Marella- Galeria Bałtycka

Ktoś tam pracował? jaka atmosfera? warunki, kasa?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez nie polecam, kierownik w GB to wredna małpa która udaje na początku miła po kilku dniach jesteś wykończona psychicznie obiecanej premii nigdy nie ma a za 8,50 musisz stać i wciskać bluzkę za 400 zł do tego kierownik GB wymyślił sobie jakieś chore jazdy zeby sie przebierać w te ciuchy i robić stylizacje i wysyłać szefowej, katastrofa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam nadzieję, że takie punkty jak ten w GB i podobne wkrótce padną !!! Skończy si wyzysk pracowników i naciąganie klientów na byle jakie ciuchy za to z 'odpowiednią' metką...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
UWAGA! Praca na czarno, wieczne niezadowolenie - Twoja wina że nikt nie wchodzi co sklepu albo że ciuch za drogi (bluzka 400zł) Właścicielka przerost ambicji nad treścią, słoma z butów!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Okropnośc,ale jak zobaczyłam NA WŁASNE oczy,to już wiem jaką osoba decyzyjna wyznaje politykę,zapewne myśli:po co mam specjalnie szanowac kogoś,kto sam się nie uszanuje i przychodzi do mnie zarobic tyle-ile kosztuje pół rękawa płaszcza z mojego manekina.Byłam w zeszłym tygodniu i zrobiło mi się żal,klientką już nie będę...powiem szczerze cieszę się,że nie mam takich znajomych w najbliższym gronie :) Mimo wszystko życzę zdrówka,lecz sukcesu już nie wróżę za to smutną starośc jak najbardziej ;).
P.S. Dziewczyny bardzo profesjonalne,robią co mogą-pozdrawiam Wszystkie z obydwu ekip.Obiektywna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak to jest paranoja co ona proponuje,praca w srodek czyli od 11-19 lub 12-18 codziennie bez dnia wolnego wyrob norme z kosmosu suma i na koniec wyjdziesz 1000 bez premii zenada .Ta pani mysli ze to czasy sredniowiecza,wielka bizness women wyzyskiwaczka.Jedynymi osobami fajnymi sa dziewczyny ktore tam pracuja.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masakra!! Powinni zabrać tej kobiecie prawo do prowadzenia tego sklepu, a jako pracodawczyni dać jej takie kary, żeby się opamiętała!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szef musi zachowywać chociaż najmniejsze normy przyzwoitości. Dziewczyny szanujcie się i nigdy nie pozwalajcie sobie na prymitywne zachowania szefów. Ten post pasuje tutaj idealnie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny ja też odetchnęłam z ulgą kiedy odeszłam. Nagimnastykowałam się przy tym trochę, żeby nie mieć przebojów z "szefową", ale udało się uwolnić! Nie będę tego komentować, bo to jakiś dramat. "szefowa" z premedytacją napisałam z małej litery i niech da Wam to do myślenia.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie widziałam dziś ofertę, ale dziewczyny OSTRZEGAM przed tym pracodawcą, na szczęście moja przygoda z tym sklepem skończyła się już jakiś czas temu i uwierzcie mi obiecanki, mobbing i zawsze źle plus najniższa krajowa. Szefowa to po prostu szok. Wiele klientek ostrzegało mnie przed tą pracą, a ja widzę, że co jakiś czas pojawiają się oferty pracy w tamtym miejscu, a to przecież świadczy o pracodawcy!!! Nie dajcie się zwieść ładnym ubraniom. W ciągu kilku lat pracowałam w 4 podobnych sklepach i nigdy takich tragicznych warunków i takiego szefa (szkoda opisywać) nie miałam....
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1
masz pewnosc wiesz ze to zarzut....a to nie jest dobre
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pewnie napisała to właścicielka....bez komentarza
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
oszczerstwo! jedno z najlepszych miejsc w jakich pracowałam!!! moja rezygnacja była spowodowana możliwością rozwoju złego słowa nie powiem, jak się komuś nie chce pracować to niech idzie rozdawać ulotki- sorry ale w Marelli trzeba trochę ruszyć głową mieć pojęcie o stylizacji i ruszyć tyłkiem- nie miejsce na gwiazdorzenie! żal czytać takie rzeczy o uczciwym pracodawcy bo takich niestety coraz mniej a te słowa mocno krzywdzące!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 23
matko co za czasy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie ma premii? dlaczego wycieńczenie emocjonalne?

thx za info
1300 i wycienczenie emocjonalne,wszyscy uciekaja stamtad,trudno nawet opisac to co sie tam dzieje.co 2 mce zmiana personelu,bo uslyszysz ze lepszy chłam na ulicy niz ty...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a możesz napisać coś więcej? plizzz może na priv? bretani@o2.pl
UWAŻAJ!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

do góry