Widok

Maria Peszek - Maria Awaria

Maria Peszek - Maria Awaria Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Maria Peszek - Maria Awaria, 21 marca 2009 godz. 19:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

może

zagra dłużej niż w żaku, bo tam nasza awaria za bardzo się nie popisała:/

za to kase wziela

i nie przekazala ofiarom wolnej Palestyny wstyd

w interesującym kierunku zmierza ta

wymiana zdań:D
pzdr:)

Maria

W Żaku dała fajny koncert, ale fakt krótko :( Wydaję mi sie, ze to raczej zespół sie nie popisał i nie chciał grac dłuzej

moze

ktos bedzie bronil naszych wydawanych pieniedzy na bilety skoro grala krotko to niech oddadza za bilety

Faktycznie krotko, a barman porażka

Toteż mnie się wydawało właśnie, że jakoś krótko było... ledwie na drina wyszedłem do baru (nie ma jak przyjść parę minut po 20 na koncert i nie widzieć niemal NIC:) a tu już za mną tłum się wynurzył. BTW. barman z Żaka jest do "odstrzału" za warknięcie: "ja tu nie jestem od polecania tylko od nalewania". Do tej pory żyłem w jakże naiwnym przekonaniu, że barman jest od polecania napojów jak dupa wiadomo od czego, ale widać (trzymając się tematu) w dupie byłem i g... widziałem, a ten przemiły pan w końcu mnie uświadomił, że barmaństwo to jakże wąska specjalizacja zajmująca sie li tylko nalewaniem. Spoko. Ktoś kojarzy ile minut ona zagrała? Przez barmana straciłem poczucie czasu.

Lepiej krótko i pięknie, niż...

Nie przesadzajmy, drodzy moi. Koncert był fantastyczny, Maria Peszek genialnie z każdym flirtowała artystycznie... A że krótko? Lepiej krótko i pięknie, niż długo, nudno i niesmacznie.

Koncert w Żaku rewelacja

Koncert w Żaku bardzo mi się podobał przyznam szczerze, że wcześniej nie słuchałam Marii Peszek. Uważam, że koncert był ok, a co do czasu trwania koncertu to tak koncerty trwają :)

pozdrawiam

KUPIE DWA BILETY

KUPIE DWA BILETY NA KONCERT M.PESZEK W SOPOCIE 21.03.2009!!!!!!!!!!

marudy!!!!!!!!!!!!!!

Jest boska, to prawdziwa artystka, byłam urzeczona i zachwycona, znajomi którzy strasznie marudzili, że to nuda i im się nie podoba, że idą tylko ze względu na nas, po koncercie nie mówili już ani słowa i musieli przyznać, że spektakl był naprawdę wart obejrzenie, może i krótko, chociaż dla mnie w sam raz, wolę odchodzić od stołu z lekkim uczuciem niedosytu!!!!! Następnym razem pójdę na pewno!!! Znajomi mówili,że też...

kupie 2 bilety

Kupie 2 bilety na koncert 21.03.2009
Nr kontaktowy 502706115
gg:5556553

Bardzo mi zalezy jesli ktos ma pisac lub dzwonic !!

kupie bilet

Kupie jeden bilet na koncert MP.
Numer 662 044 633

We wtorek o godzinie 11,30 były w barcie do kupienia jeszcze 3 wejściówki. Jesli komuś zależy na koncercie to numer do bart-u 58/555-84-51

kupie 2 bilety

Kupie 2 bilety na koncert MP.
Nr kontaktowy 606911008

super!!!!
Opinia została zablokowana przez moderatora

powinna podac czas

koncertu a nie jak w zaku naciagac

Maniasiku

Polecam.

kupie dwa bilety 605 880 177 (cena nie gra roli)

sprzedam bilet

i znowuz bedzie czule

o pieprze3 cie miasto? manksa wyluzuj i idz do domu.

i znowuz bedzie czule

o pieprze3 cie miasto? manksa wyluzuj i idz do domu.

i znowu bydzie ze pieprze cie miasto a potem napisza ze to najzajebistsza

postpunkowa postsynchronicznasuperalternatywna spiewaczka -mańka! wyluzuj siku i do domu. starszemu pomoc w ogrodku.

KONCERT MARYSI-PROSBA O FOTKI!!

BARDZO PROSZE JAKAS MILUTKA OSOBKE O PRZESLANIE FOTEK Z KONCERTU MARII AWARII, KTORY ODBYL SIE DZIS W PFK SOPOT I KTORY BYL REWELACYJNY! Z GORY PIEKNIE DZIEKUJE - DOBRY CZLOWIEKU:-) POZDRAWIAM mail:kkowalewicz_wisniewska@interia.eu

KONCERT MARYSI PESZEK- PROSBA O FOTKI!!

BARDZO PROSZE JAKAS MILUTKA OSOBKE O PRZESLANIE FOTEK Z KONCERTU MARII AWARII, KTORY ODBYL SIE DZIS W PFK SOPOT I KTORY BYL REWELACYJNY! Z GORY PIEKNIE DZIEKUJE - DOBRY CZLOWIEKU:-) POZDRAWIAM mail:kkowalewicz_wisniewska@interia.eu

...a ja proszę, zdając sobie jednocześnie sprawę z tego, iż jest to niemożliwe...

...o jakiekolwiek namiary na pewną anielską osobę płci żeńskiej, z którą to udało mi się nawiązać przed i po koncercie (popijając herbatkę) kontakt, niestety tylko wzrokowy (albowiem nie odważyłem się...), a która to zapewni mi równie anielskie sny przez długi czas wypełniający mą szarą egzystencję... i tak dalej... Co do samego koncertu - oczywiście wspaniały i pocieszający, choć już nie tak zaskakujący i oczywiście nieco przykrótki. ;)

...jeśli ta osoba oczywiście jakimś cudem tutaj zajrzyj.

Na wszelki wypadek - GG (399456).

Inne tematy z forum Rozrywka

Relaks z dźwiękiem warsztaty w Thera Wellness (6 odpowiedzi)

Przygotuj się na podróż w głąb siebie, gdzie oddech stanie się Twoim sojusznikiem, a dźwięki mis...

Paktofonika - tyle co na bilet (3 odpowiedzi)

Paktofonika powraca z trasą koncertową "TYLE, CO NA BILET" w 2025 roku! Po sukcesie...

Festiwal Azjatycki (18 odpowiedzi)

Zapraszamy Was na wyjątkowe wydarzenie! Dymiące tajskie stragany, świeże japońskie sushi czy...

do góry