Widok

Maria Peszek - Maria Awaria

Maria Peszek - Maria Awaria Temat dostępny też na forum:
Koncert Marii Peszek, prezentującej materiał ze swojej drugiej płyty "Maria Awaria", to już piąte wydarzenie z cyklu jubileuszowych koncertów kameralnych. Dzięki nim mieszkańcy Trójmiasta i okolic mają szansę posłuchać nowych projektów muzycznych Tomasza Stańki i Andrzeja Smolika, Ani Dąbrowskiej, Czesław Śpiewa Trio oraz Doroty Miśkiewicz.
Maria Peszek - aktorka, wokalistka i autorka tekstów ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

i znowu bydzie ze pieprze cie miasto a potem napisza ze to najzajebistsza

postpunkowa postsynchronicznasuperalternatywna spiewaczka -mańka! wyluzuj siku i do domu. starszemu pomoc w ogrodku.

KONCERT MARYSI-PROSBA O FOTKI!!

BARDZO PROSZE JAKAS MILUTKA OSOBKE O PRZESLANIE FOTEK Z KONCERTU MARII AWARII, KTORY ODBYL SIE DZIS W PFK SOPOT I KTORY BYL REWELACYJNY! Z GORY PIEKNIE DZIEKUJE - DOBRY CZLOWIEKU:-) POZDRAWIAM mail:kkowalewicz_wisniewska@interia.eu

KONCERT MARYSI PESZEK- PROSBA O FOTKI!!

BARDZO PROSZE JAKAS MILUTKA OSOBKE O PRZESLANIE FOTEK Z KONCERTU MARII AWARII, KTORY ODBYL SIE DZIS W PFK SOPOT I KTORY BYL REWELACYJNY! Z GORY PIEKNIE DZIEKUJE - DOBRY CZLOWIEKU:-) POZDRAWIAM mail:kkowalewicz_wisniewska@interia.eu

...a ja proszę, zdając sobie jednocześnie sprawę z tego, iż jest to niemożliwe...

...o jakiekolwiek namiary na pewną anielską osobę płci żeńskiej, z którą to udało mi się nawiązać przed i po koncercie (popijając herbatkę) kontakt, niestety tylko wzrokowy (albowiem nie odważyłem się...), a która to zapewni mi równie anielskie sny przez długi czas wypełniający mą szarą egzystencję... i tak dalej... Co do samego koncertu - oczywiście wspaniały i pocieszający, choć już nie tak zaskakujący i oczywiście nieco przykrótki. ;)

...jeśli ta osoba oczywiście jakimś cudem tutaj zajrzyj.

Na wszelki wypadek - GG (399456).

Inne tematy z forum Rozrywka

Maryla Rodowicz (26 odpowiedzi)

To będzie wyjątkowe spotkanie z legendą polskiej piosenki, która od dekad łączy pokolenia. W...

Cyrk na wodzie Imperial Show (4 odpowiedzi)

Magia, która zapiera dech w piersiach! Otwórz drzwi do świata magii, gdzie spektakularne...

IRONMAN 2026 Gdynia (13 odpowiedzi)

Gdynia wróci na mapę światowego triathlonu już 19 lipca 2026 roku. Ironman 70.3 Gdynia to jedno...

do góry