Widok
Marudy
Ależ marudzicie na cenę. Ceni się Peszkówna to i dobrze. Ma prawo. Ja zakupiłem dwa bilety i niecierpliwie czekam na koncert. Niby, że kicz? To nie jest muzyka na modłę "dla każdego coś miłego". Aczkolwiek fakt - mnie "Miastomania" bardziej do gustu przypadła tekstowo, za to muzycznie Smolik na "Marii Awarii" wzbił się na wyżyny. Pozdrawiam fanów i antyfanów również.
ceny
w zeszłym roku był koncert mari peszek w sopocie, podczas dłygiego weekendu. Wstęp wolny.
Oczywiscie byłam , słuchałam zadowolona byłam...
Tyle, że w zeszłym roku nikt nie znał mari peszek (to znaczy, media nie nagłaśniali postaci, jaką jes m.peszek). Słuchaczy niewielka ilosc, a nagle buum! bo w Polsce jesli media, nie zainteresują się kimśi nie podadzą na tacy - to społeczeństwo nie wie. słucha komerchy, co każda piosenka jest sezonowym przebojem.
Zalm mi was biedacy....
a bilet troche drogi, ale i tak pójdę
Oczywiscie byłam , słuchałam zadowolona byłam...
Tyle, że w zeszłym roku nikt nie znał mari peszek (to znaczy, media nie nagłaśniali postaci, jaką jes m.peszek). Słuchaczy niewielka ilosc, a nagle buum! bo w Polsce jesli media, nie zainteresują się kimśi nie podadzą na tacy - to społeczeństwo nie wie. słucha komerchy, co każda piosenka jest sezonowym przebojem.
Zalm mi was biedacy....
a bilet troche drogi, ale i tak pójdę
Ceny biletów
Od jakiegoś czasu pojawia sie na forum kilka głosów o cenie biletów, dotyczy to prawie wszystkich imprez.
Czy komus coś się pomyliło??? Najlepiej gdyby wszyscy występowali za darmo.
Czy Gdańszczanie muszą z siebie robić aż takich dziadów, że 45 pln to majątek, wręcz nieosiągalna dla większości kwota?
Kabaret za 40pln to też przesada, bo tam też są takie opinie. Jak komus nie pasuje to niech nie idzie, ale nie pisze głupot, bo ja na miejscu artysty obraziłabym sie i więcej nie przyjechała do grajdoła gdzie kwota 40-50 pln urasta do takiego problemu.
Czy komus coś się pomyliło??? Najlepiej gdyby wszyscy występowali za darmo.
Czy Gdańszczanie muszą z siebie robić aż takich dziadów, że 45 pln to majątek, wręcz nieosiągalna dla większości kwota?
Kabaret za 40pln to też przesada, bo tam też są takie opinie. Jak komus nie pasuje to niech nie idzie, ale nie pisze głupot, bo ja na miejscu artysty obraziłabym sie i więcej nie przyjechała do grajdoła gdzie kwota 40-50 pln urasta do takiego problemu.