Widok
Maria Pułas - lepiej trafić nie mogłam! :)
Jestem bardzo zadowolona z wyboru Elki School. Panie w biurze zawsze były bardzo miłe. Na zajęciach teoretycznych prowadzonych przez pana Maćka nie dało się nudzić. Jednak największym powodem do radości jest dla mnie fakt, że uczyła mnie jeździć pani Maria Pułas - osoba, która jest po prostu stworzona do bycia instruktorem. Świetnie tłumaczy, jest bardzo dokładna, żaden błąd jej nie umknie. Nauczyła mnie wszystkiego, chociaż łatwo ze mną nie było. Od początku wiedziałam, że jeśli ona nie nauczy mnie jeździć, to znaczy, że się po prostu nie da. Pani Marysia pomogła mi poczuć się pewniej za kółkiem, zawsze mnie wspierała i przekonywała, żeby się nie poddawać, kiedy takie myśli przychodziły mi do głowy. To właśnie jej zawdzięczam, że prawo jazdy mam już w kieszeni i że naprawdę polubiłam jeździć. Jestem ogromnie wdzięczna za wszystko, co dla mnie zrobiła. Lepszego instruktora nie mogłam sobie wymarzyć. Zazdroszczę przyszłym kursantom, że przed nimi jeszcze tyle niezapomnianych godzin spędzonych w towarzystwie pani Marysi. Moja przygoda z Elką niestety dobiegła już końca. Zawsze będę miło wspominać czas spędzony z Wami. Dziękuję za wszystko i pozdrawiam serdecznie całą załogę Elki.
Moja ocena
ELKA SCHOOL Gdynia
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: -
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: -
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6