Widok
Marija - ocena
Dla mnie ten serwis okazał się niepomocny i nieprofesjonalnym , w obsłudze, olewają klienta . Pierwszy raz jak dzwoniłam zapytać o możliwość naprawy telefonu, powiedział Pan że naprawa potrwa do tygodnia i że będzie kosztować kilka set złotych. Gdy poszłam do serwisu oddać telefon do naprawy, Pan który go przyjął stwierdził że to będzie koszt od ponad 1000 zł ale i tak potrwa do tygodnia. Po dwu tygodniach brak kontaktu. Spróbowałam się sama dodzwonić do serwisu kilka razy , nikt nie odbiera telefonów. Po trzech dniach nieudanych prób skontaktowania się napisałam mejla. Odpisali że sprobuje się ktoś skontaktować ze mną tego samego dnia. Od wtedy minęło jeszcze parę dni. W końcu sama zadzwoniłam ponownie, i ktoś odebrał, powiedział że naprawa nie udała się ale spróbują na moje życzenie , chociaż dane uratować. Powiedzieli że ponownie skontaktuje się ktoś ze mną jutro. Od wtedy minęło już kilka dni. Dzisiaj znowu sama dzwonię i nikt nie odbiera w końcu wysłałam smsa z prośbą o kontakt i zastanawiam się czy w ogóle ktoś się odezwie dramat . Nie wspominając faktu że reklamują się jako serwis który poprawia i najtrudniejsze awarie. Odradzam.