Widok

Marillion

Marillion Temat dostępny też na forum:
Marillion to jeden z najlepiej strzeżonych sekretów brytyjskiej sceny muzycznej, dostarczający mocnej, pełnej uczucia i często głęboko wzruszającej muzyki. Pełne energii koncerty zespołu zapierają dech w piersi publiczności.
Kiedy pierwszy wokalista Marillion, Fish, opuścił grupę w 1988 roku po nagraniu czterech płyt, jego miejsce zajął charyzmatyczny Steve Hogarth. Muzyk, który wcześniej był ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Marillion haha

Spoko, z fiszem czy bez to te same smęty. Naprawdę jest teraz dużo więcej ciekawszych propozycji muzyczno-koncertowych od tych dinozaurów.

Fish..

Co by tu nie pisać to ten zespół bez Fish-a to nie to samo...Tamto brzmienie miało siłę i robiło wrażenie..W latach 80-tych byłam w Olivii na koncercie Marillion i Fish był REWELACYJNY. Wokal i stroje robiły kolosalne wrażenie..Mam wszystkie płyty dawnego Marillion.."Aktualny" zespół nie jest interesujący,,ale szacunek dla fanów...

bez fisha

to juz nie ten zespół

Super

Bardzo się cieszę,nie mogę się doczekać.

Inne tematy z forum Rozrywka

XXIII Gdyński Nocny Przejazd Rowerowy (6 odpowiedzi)

UWAGA! START i META - przy Polsat Plus Gdynia ArenaPo raz dwudziesty trzeci (aż trudno nam...

Konferencja na rzecz Odbudowy Ukrainy - URC 2026 (8 odpowiedzi)

Konferencja na rzecz Odbudowy Ukrainy (Ukraine Recovery Conference - URC 2026) odbędzie się w...

Protest przeciwko banderyzacji Ukrainy (3 odpowiedzi)

Stop banderyzacji Ukrainy żądamy prawdy historycznej!W obliczu odbywającego się Forum Odbudowy...

do góry