Od dłuższego czasu poszukiwałam interesującego ogłoszenia- kiedy na nie natrafiłam , napisałam z prośbą o kontakt i bardzo szybko otrzymałam zwrotną odpowiedź. W ten sposób spotkałam nietuzinkową Osobę, której kompetencje i profesjonalizm wykraczają poza zwykłą szkolną szóstkę. Od pierwszej prezentacji lokalu wiedziałam że jestem dobrze zaopiekowana . Każde moje pytanie miało konkretną odpowiedź, każda moja wątpliwość była analizowana i znajdowała rozwiązanie. Świetnie poprowadzone negocjacje cenowe i kompleksowa obsługa w biurze notarialnym to dodatkowe atuty . Dziś trzymając klucze do wymarzonego mieszkania wiem, że to dzięki profesjonalnemu zaangażowaniu pani Karoliny Zdanowicz -transakcja zakupu mieszkania zamknęła się w czasie zaledwie półtorej miesiąca od pierwszego spotkania . Kompleksowe i profesjonalne działanie z uśmiechem na ustach i zapewnieniem że zawsze jest czas dla klienta . Obydwie strony są zadowolone, sprzedający uzyskali w szybkim czasie fundusze a kupująca - przekonanie że wśród pośredników nieruchomości można znaleźć prawdziwą perełkę . Raz jeszcze wielkie dzięki pani Karolino - polecam i jeszcze długo będę polecać .