Gorąco polecam tę szkołę jazdy oraz mojego instruktora każdemu, kto planuje zdobyć prawo jazdy kategorii C! Od samego początku spotkałem się z pełnym profesjonalizmem, świetną organizacją i bardzo miłą atmosferą w biurze. Wszystkie formalności zostały załatwione błyskawicznie, a terminy jazd były idealnie dopasowane do mojego grafiku.Moim instruktorem był prawdziwy profesjonalista z powołania Pan Sylwester. Ma niesamowitą cierpliwość, ogromną wiedzę i dar przekazywania jej w prosty, bezstresowy sposób. Każda godzina spędzona za kółkiem ciężarówki była czystą przyjemnością. Instruktor nie tylko doskonale przygotował mnie do samego egzaminu, ale przede wszystkim nauczył mnie bezpiecznej, dynamicznej i pewnej jazdy w realnym ruchu miejskim. Zwracał uwagę na każdy szczegół, uczył prawidłowych nawyków i precyzyjnego manewrowania na placu, co dało mi ogromną pewność siebie.Jeśli szukacie szkoły, która nie tylko odhacza godziny, ale naprawdę uczy jeździć dużymi samochodami w świetnej atmosferze to wybierzcie Ich!