Widok

Mariza

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Największa sława stylu fado, skarb narodowy Portugalii, gwiazda najlepszych sal koncertowych świata. Jej głos określa się słowami "magiczny, diamentowy, magnetyczny", a fenomen popularności porównuje się do najsłynniejszych div operowych i megagwiazd pop/rock.
W recenzjach koncertów wielu wykonawców pisze się często, że artysta oczarował publiczność. W wypadku Marizy używa się określeń ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mariza

Największa sława stylu fado, skarb narodowy Portugalii, gwiazda najlepszych sal koncertowych świata. Jej głos określa się słowami "magiczny, diamentowy, magnetyczny", a fenomen popularności porównuje się do najsłynniejszych div operowych i megagwiazd pop/rock! W recenzjach koncertów wielu wykonawców pisze się często, że artysta oczarował publiczność. W wypadku Marizy używa się określeń ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dotyk Anioła!

Tylko największe Gwiazdy potrafią "zaczarować" 2500 osób na hali sportowej do tego stopnia, że w czasie pauzy w utworze panuje kompletna cisza... cisza jej wielkości. Ta Artystka jest wyjątkowa, bo potrafi połączyć wielką charyzmę, styl i KLASĘ z niesamowitą bliskością wobec publiczności, rozbrajającą łatwością nawiązywania z nią kontaktu i olbrzymią pokorą.
Do zobaczenia następnym razem!!! Już zaczynamy tęsknić.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękujemy!

Dziekujemy za możliwość tak bliskiego kontaktu z wielką, światową gwiazdą i piekną muzyką fado! Szkoda tylko, że tyle miejsc pozostało pustych....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

magia :)

Najpiękniejszy prezent dla mojej duszy. Mariza oddala nam mnóstwo swojej energii z każdym dźwiękiem fado a ja ją z wielka przyjemnością przyjęłam .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

fado meu fado

przepiękny koncert, magiczny czas - nawet w hali sportowej:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

obrigada:)

Piękny i wzruszający koncert. Mariza potrafi stworzyć klimat nawet w hali sportowej, w co nie do końca wierzyłam, że jest możliwym. Były momenty kiedy głos Marizy sprawiał, że ciarki mi przechodziły po całym ciele, ale było również zabawnie, zwłascza kiedy publiczność próbowała śpiewać po portugalsku:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

czekam

czekam na Wasze recenzje

:-)

To już dziś :-)

:)

Liczę i liczę i koncert prawie już :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Już po północy, czyli tylko 4 dni :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

!

Tylko 5 dni! (bo dziś już noc).Ale też mi ta hala nie pasuje!

Tylko 6 dni :-).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja idę i już się cieszę!

Polecam - oczywiście dla tych, którzy wiedzą, co to jest fado.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

prawie już

koncert za 10 dni :-)

??????

marija? Czyli kto?

hi,marija,świetna,lecz nieboszczka-a o Teresie Salqueiro słyszałaś mądralo?

To już za dwa tygodnie :-).

spotowa hala - czy to właściwe miejsce?

Szoda, że koncert będzie w hali sportowej. Jakoś mi to nie pasuje do fado!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

!

Zwłacza, że ostatnio prawie nie padało.

ja akurat bylem na jej koncercie, b. fajny i lepsze niz tradycyjne fado, ktore przypomina wycie na pogrzebie

Mariza

Największa sława stylu fado, skarb narodowy Portugalii, gwiazda najlepszych sal koncertowych świata. Jej głos określa się słowami "magiczny, diamentowy, magnetyczny", a fenomen popularności porównuje się do najsłynniejszych div operowych i megagwiazd pop/rock! W recenzjach koncertów wielu wykonawców pisze się często, że artysta oczarował publiczność. W wypadku Marizy używa się określeń ...
więcej
do góry