Widok

Marketing tylko gdzie??

Witam wszystkich! Po kilku latach przerwy postanowiłam w końcu wybrać się na studia. Wybór padł na Trójmiasto i marketing :) Na pewno chcę studiować zaocznie, ale potrzebuję Waszej pomocy! Przeglądam strony uczelni, ale wiadomo- każdy chwali się tym co ma a mi potrzeba obiektywnych opinii. Nie jestem z Trójmiasta więc nowe otoczenie będzie jeszcze większym wyzwaniem. Ogólnie byłabym gotowa zacząć jeszcze w semestrze letnim (na niektórych uczelniach jest to mozliwe). A jakie są Wasze opinie? Dzięki za odpowiedzi! J.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chcesz studiować na uczelni,która sie liczy,to polecam Uniwersytet Gdański.
A ja polecam Politechnike Gdańską, specjalnośc: marketing. Wiele ciekawych zajęć z fajnymi wykładowcami:)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]

image

[/url]

Nie musisz kończyć studiów żeby pracować w marketingu. Zamiast tego ten czas poświeć na zdobywanie wiedzy w tym temacie. Możesz czytać książki lub renomowane portale, jak na przykład https://interaktywnie.com/.

Studia są bardzo pomocne

Moim zdaniem reklama w portalach społecznościowych daje ogromne możliwości. Osobiście chciałbym Wam polecić stronę, na której znajdziecie bardzo interesujący artykuł na temat linkedin reklama .

A Ty się reklamujesz w takich miejscach?

Inne tematy z forum Nauka

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (7 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Angielski dla dorosłych (42 odpowiedzi)

Chciałabym pójść do jakiejś szkoły językowej na kurs angielskiego. Mogłybyście polecić...

Gdzie zapisać dziecko, ktore kończy 8 klasę? (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, Będę wdzięczna za polecenie szkół ponadpodstawowych.

do góry