Widok

Marsjanin

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Marsjanin.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma seansów bez 3D, Trudno nie chcecie zarobić to ściągnę z neta,
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 16

A mnie się podobało

Nie podzielam tych negatywnych opinii. Bardzo fajne lekkie kino. Mat bardzo wyluzowany na wesoło ale i z dreszczykiem emocji. Bardzo fajnie zlecił mi czas m ja polecam. 8/10
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zależy kiedy i w którym kinie. W moim widzę większość w 2D,

co jest dziwne, bo większość nie wybiera 2D, gdy jest możliwość obejrzenia w 3D. Pewnie dlatego 2D są głównie w godzinach pracy, gdy do kina przychodzą osoby starsze lub na urlopach macierzyńskich/opiekuńczych 9dla tych osób wygodniejszym rozwiązaniem jest wersja 2D).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobry scenariusz i przyzwoita rola Mata Damona. Godna podziwu lekkość prowadzenia narracji. Inteligentny poczucie humoru. Same zalety.
Obejrzałam z przyjemnością i ciekawością aż do samego końca. Ani przez chwilę nie wątpiłam w prawdopodobieństwo tej nieprawdopodobnej historii. Polecam.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

Rozczarowanie

Jeśli ktoś liczy na poziom filmu taki jak w "Interstellar" to będzie rozczarowany. Marsjanin jest wzorowany na poprzedniku. Oczywiście nie do końca.
Film ma potworne luki w scenariuszu , jest nudny . Oglądając go w pewnym momencie robi się bardzo źle. Poziom leci w dół . Miałem wrażenie że oglądam film klasy C i doszedłem do wniosku że to była umyślna decyzja . Jest to najgorszy film Ridleya Scotta jaki widziałem . Pozytywem może być patrzenie na to w jaki sposób Hollywood robi kasę i wpływa inżynierią emocjonalną na określonego widza. Innych nie widzę. Zdecydowanie lepiej wybrać inną pozycję kinową.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 17

Nie dla....

Chcący i komentujący po co chodzicie na lekkie łatwe i przyjemne filmy scfi które są z założenia przeznaczone dla marzycieli i pasjonatów tego gatunku I po co później wypisujecie bzdury? Podsumowując film fajny budzący wyobraźnie i obowiązkowy dla nas fanów tego gatunku
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

bardzo dobre kino sf, bez atakowania fajerwerkami CGI

tylko nie iddzcie na 3D wersje, nie ma sensu, bo praktycznie go nie widac
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

JAkie luki? Jedyne luki widzę w twojej wypowiedzi

Scenariusz był pisany we współpracy ze specjalistami z NASA, którzy przyznają że jest to jjeden z najwierniej oddających rzeczywistość filmów gatunku. Świetna promocja zagadnień związanych z nauka, astronautyką w szczególności. A że nie było tam twojego ulubionego wiskacza i grilowanego kurczaka życie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

film który opowiada fajna historie

w hollywoodzkim stylu ale warto zobaczyć ten obraz...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mi się podobał:) Od początku do końca trzyma w napięciu, 8\10
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Marsjanin polecam

Byliśmy widzieliśmy...dobrą grę aktorów. Cały film nakręcony w tonacji humorystycznej a jednak utrzymujący w napięciu. Podobno to długi film, nie wiem, tego się nie czuje. Końcowe napisy mnie zaskoczyły tak dobrze się go oglądało.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Problem bierze się stąd, że ponad 90% opisywanych jako sci-fi

to w rzeczywistości filmy fantasy lub space opery.
Potem ludzie idą na prawdziwy film sci-fi i dziwią się, że nie ma tam czarów i potworów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

LIPA

najgorszy film Scotta..szkoda czasu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Świetny film - super science-fiction

Super efekty, niezły sposób przedstawienia podstawowych wątków, fajna wizja misji marsjańskich - gorąco polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bzdura

Nie jest wzorowany na żadnym innym filmie tylko jest ekranizacją książki o tym samym tytule, którą gorąco polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Duuuuuuży plus

Świetny film s-f. Lepszy od Grawitacji. Zapada w pamięć i pozostawia wiele pytań bez odpowiedzi. Czy na Marsie mogą rosnąć ziemniaki? Obejrzyjcie film to się dowiecie....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

hahaha chyba ktos Ci trzymal reke ba kolanie

Tempo raczej słabe, ale może być ;)

Marsjanin

Opinie do filmu: Marsjanin.

Przeczytaj o filmie.
do góry