Widok
Zależy kiedy i w którym kinie. W moim widzę większość w 2D,
co jest dziwne, bo większość nie wybiera 2D, gdy jest możliwość obejrzenia w 3D. Pewnie dlatego 2D są głównie w godzinach pracy, gdy do kina przychodzą osoby starsze lub na urlopach macierzyńskich/opiekuńczych 9dla tych osób wygodniejszym rozwiązaniem jest wersja 2D).
Rozczarowanie
Jeśli ktoś liczy na poziom filmu taki jak w "Interstellar" to będzie rozczarowany. Marsjanin jest wzorowany na poprzedniku. Oczywiście nie do końca.
Film ma potworne luki w scenariuszu , jest nudny . Oglądając go w pewnym momencie robi się bardzo źle. Poziom leci w dół . Miałem wrażenie że oglądam film klasy C i doszedłem do wniosku że to była umyślna decyzja . Jest to najgorszy film Ridleya Scotta jaki widziałem . Pozytywem może być patrzenie na to w jaki sposób Hollywood robi kasę i wpływa inżynierią emocjonalną na określonego widza. Innych nie widzę. Zdecydowanie lepiej wybrać inną pozycję kinową.
Film ma potworne luki w scenariuszu , jest nudny . Oglądając go w pewnym momencie robi się bardzo źle. Poziom leci w dół . Miałem wrażenie że oglądam film klasy C i doszedłem do wniosku że to była umyślna decyzja . Jest to najgorszy film Ridleya Scotta jaki widziałem . Pozytywem może być patrzenie na to w jaki sposób Hollywood robi kasę i wpływa inżynierią emocjonalną na określonego widza. Innych nie widzę. Zdecydowanie lepiej wybrać inną pozycję kinową.
JAkie luki? Jedyne luki widzę w twojej wypowiedzi
Scenariusz był pisany we współpracy ze specjalistami z NASA, którzy przyznają że jest to jjeden z najwierniej oddających rzeczywistość filmów gatunku. Świetna promocja zagadnień związanych z nauka, astronautyką w szczególności. A że nie było tam twojego ulubionego wiskacza i grilowanego kurczaka życie...