Widok
proszę zatrzymać homofobiczne komentarze dla siebie. Nikogo nie wykluczamy, zapraszamy wszystkich do wspólnej pozytywnej akcji.
więcej szczegółów na:
https://mnw.org.pl/marsze2022/
więcej szczegółów na:
https://mnw.org.pl/marsze2022/
Może chodzą po to, żeby mieć równe prawa i móc np dziedziczyć po swoich partnerach? Albo po to, żeby uświadomić polskich kato-oszołomów, że statystycznie na świecie kilka procent ludzi jest homo. W tym i dzieci katolików, dlatego ważne jest uświadamianie w celu zapobieżenia depresjom i samobójstwom. M. in. właśnie przez takich siewców nienawiści jak wasz biskup Jędraszewski.
Kiedyś byłem też przeciwny i nie tolerował odmienności. Od czasu jak rządzi pis i doprowadza mój kraj do ruiny troszkę mi się spojrzenie odmieniło. Prawdziwe zło którego nie można wypędzić żadnymi egzorcyzmami drzemie w pazernych głowach działaczy pis-u. Oni są złem a nie kilku chłopców i dziewczyn którzy kochają się inaczej. pis dzieli ludzi i skłóca (stalinowskie i putinowskie metody rządzenia) i również w tej kwestii wyrządza Nam wszystkim dużo zła przedstawiając homoseksualizm jako straszne zło z którym trzeba walczyć.
Normalny, właśnie pokazałeś typowy przykład wyborcy pis-u. Trochę mi Cię żal, masz wypruty umysł przez tvp, rząd cię dyma przez cały czas a Tobie to nie przeszkadza. Ustaw się w kolejce po kolejny zasiłek węglowy który doprowadza do jeszcze większej inflacji i przepij go. Kiedyś pis przestanie rządzić i wróci normalność, wole ośmiorniczki i zegarek Nowaka niż 100 afer pis.
Normalny to ty nie jesteś. Normalny to dba o swoją godność, nie odpowiada mu poziom chłopa pańszczyźnianego, któremu paniska rzucają ochłapy, sami żrą bez ograniczeń, a na wszystko muszą zapracować uczciwi ludzie.
Wakacje kredytowe, jak leci, bogatym, biednym, a oprocentowanie na koncie oszczędnościowym, tego co pracuje i oszczędza- 0,01%. Temu "czysta", temu 3 tysiące, parę nastek emerytur. Zobaczycie rauchnki za prąd, i gaz i czynsz, to się ockniecie.,
"Pięcset+" i można siedzieć w chałupie, żadnej roboty, żreć bez końca, jak ta dama z Poznania, 3 dzieci -- 1500 zł/mc, bmw,i smatfon do nagrywania gwałtu i paznokcie na kilometry białe, zielone,,, partner wytatuowany. To się dzieje w katolickiej Polsce . Jeszcze jakieś karty dużej rodziny, a w koszach kipi od wszystkiego, co można ściągnąć z półek. Demoralizacja totalna.
Wakacje kredytowe, jak leci, bogatym, biednym, a oprocentowanie na koncie oszczędnościowym, tego co pracuje i oszczędza- 0,01%. Temu "czysta", temu 3 tysiące, parę nastek emerytur. Zobaczycie rauchnki za prąd, i gaz i czynsz, to się ockniecie.,
"Pięcset+" i można siedzieć w chałupie, żadnej roboty, żreć bez końca, jak ta dama z Poznania, 3 dzieci -- 1500 zł/mc, bmw,i smatfon do nagrywania gwałtu i paznokcie na kilometry białe, zielone,,, partner wytatuowany. To się dzieje w katolickiej Polsce . Jeszcze jakieś karty dużej rodziny, a w koszach kipi od wszystkiego, co można ściągnąć z półek. Demoralizacja totalna.