Widok

Marsz Równości Bojano

️Kochani️
niedługo pierwszy Marsz Równości w Bojanie. Nie chowamy się do szafy i idziemy dalej ️

Widzimy się niedługo!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 21
Proszę idźcie pod dom wójta w Kielnie. Tam będziecie mieli większy rozgłos
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko po co wychodzicie ? I widzisz, nie wiem nawet ja Cię nazwać , bo z tego wynika , że dla Ciebie , każdy mający inne zdanie , nie na temat kim i jacy jesteście , ale co robicie, jest homofobem . Przystopuj trochę i ogarnij się człowieku a świat stanie się piękniejszy .
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 6

a po co się ideologia katolicka obnosi ulicami? ja nic do nich nie mam ale wystarczy, że my wyjdziemy i nagle wszystkim to przeszkadza. Pozdrów znajomych, nie zapomnij pochwalić się jakim homofobem jesteś wypisując tutaj takie rzeczy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 21

Do czego to dochodzi. Czyli ci którzy idą uczą się równo chodzić czy jak. A strzałki będą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam wśród znajomych i ze strony męskiej i żeńskiej. bardzo pozytywni ludzie, spotykamy się zupełnie normalnie na co dzień.
Po co jakieś marsze ? Parady ? Obnoszenie się z tym . Tego nie jestem w stanie zrozumieć . Sami sobie szkodzicie wywołując właśnie takie komentarze .
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

proszę zatrzymać homofobiczne komentarze dla siebie. Nikogo nie wykluczamy, zapraszamy wszystkich do wspólnej pozytywnej akcji.

więcej szczegółów na:
https://mnw.org.pl/marsze2022/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

Ale Równości czego ?? Coś jest nierówne ? Drogi w Bojanie nie należą do zbyt równych ale żeby aż marsze ??
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
Stop tęczowym i rowerowym!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Bojano

Sołtys Bojana odwołanie (53 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Butelkomat (6 odpowiedzi)

Gdzie znajduje się najbliższy butelkomat? Może są jakieś pogłoski czy takowy ma stanąć w Bojanie?...

do góry