Widok
Marta Merkuria
Chciałabym bardzo serdecznie pozdrowić dziewczynę, którą spotkałam między 5 a 6 PK nazywa się Marta Merkuria i jest chyba z gdyni lub gdańska:] bravo za wytrwałośc milo mi było cię poznac i mam nadzieję, że spotkamy się w pażdzoerniku:):0 pozdrowienia dla Kuby towarzysza z którym doszłam do 7 PK- harcerka
Chciałabym bardzo gorąco pozdrowić harcerzy ze Słupska , z którymi doszłam do bazy. A w szczególności chiałabym pozdrowić i podziekować Kałaszkowi ,za motywowanie mnie na szlaku i pogratulować jej optymizmu i ogromnej wiary w siebie.Miałaś rację, Harpagan to jest 100 km, i ani jednego mniej i wierzę ,że w październiku przejdziemy je razem.
dziekuję bardzo za pozdrowienia!! Mam nadzieję, ze w pażdzierniku pójdzie nas większa ekipa i, że razem zaliczymy 100 km:), po które przyjdziemy na pewno. Marta nie ma za co:) od tego ma sie znajomych słyszałam, ze zaliczyłaś 14 PK gratuluję Ci :)
Do Marty i Kuby: Mam nadzieję, że kilka godzin przed harpaganem zdązymy sobie pogadac :) Dozobaczenia 30 edycja harpaganu czeka na nas:):) Pozdrowienia :)
Do Marty i Kuby: Mam nadzieję, że kilka godzin przed harpaganem zdązymy sobie pogadac :) Dozobaczenia 30 edycja harpaganu czeka na nas:):) Pozdrowienia :)