Widok

Marta Merkuria

Chciałabym bardzo serdecznie pozdrowić dziewczynę, którą spotkałam między 5 a 6 PK nazywa się Marta Merkuria i jest chyba z gdyni lub gdańska:] bravo za wytrwałośc milo mi było cię poznac i mam nadzieję, że spotkamy się w pażdzoerniku:):0 pozdrowienia dla Kuby towarzysza z którym doszłam do 7 PK- harcerka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wporzasu klientkaKałaszek:):) napisał(a):
Hej, ja rowniez chcialem pozdrowic Marte (spotkalismy sie w bazie, pamietasz chyba;), jak i Kalaszka z ekipa, dzieki ktorym dotarlem do 7PK. Dzieki Wam za wspolnie spedzony czas;) i do zobaczenia na 30 edycji.
Kuba

Co mnie nie zabija, to mnie wzmacnia ;)
GG 7596262
Ta dziewczyna to raczej Marta K. z Mrągowa - nr 124. Też ją podziwiam - mineliśmy się gdy wychodziła na drugą pętlę a z wyników wynika, iż zaliczyła 14PK. Naprawdę niesamowita - sama szła.
Chciałabym bardzo gorąco pozdrowić harcerzy ze Słupska , z którymi doszłam do bazy. A w szczególności chiałabym pozdrowić i podziekować Kałaszkowi ,za motywowanie mnie na szlaku i pogratulować jej optymizmu i ogromnej wiary w siebie.Miałaś rację, Harpagan to jest 100 km, i ani jednego mniej i wierzę ,że w październiku przejdziemy je razem.
pozdrowienia dla organizatorów!
dziekuję bardzo za pozdrowienia!! Mam nadzieję, ze w pażdzierniku pójdzie nas większa ekipa i, że razem zaliczymy 100 km:), po które przyjdziemy na pewno. Marta nie ma za co:) od tego ma sie znajomych słyszałam, ze zaliczyłaś 14 PK gratuluję Ci :)

Do Marty i Kuby: Mam nadzieję, że kilka godzin przed harpaganem zdązymy sobie pogadac :) Dozobaczenia 30 edycja harpaganu czeka na nas:):) Pozdrowienia :)