Widok
Marta - ocena
Firma zajęła się złożeniem wniosku o moją upadłość konsumencką profesjonalnie i rzetelnie. Pani Mecenas Milena Ciszewska ma ogromną wiedzę prawną i doświadczenie praktyczne w zakresie upadłości, udzielała porad prawnych, szczegółowo sprawdziła kwestie dotyczące wierzytelności, złożyła pisma (zus, us, sąd w Lublinie), opracowała zestawienie wierzycieli i kwot, przygotowała wniosek do Sądu i uzasadnienie. Dzięki poprawności złożonego wniosku o upadłość, Sąd nie wzywał do uzupełnienia a postanowienie o upadłości zostało wydane ekspresowo. Pan Mecenas Damian Dejewski posiada wiedzę w kwestiach prawnych związanych z upadłością/restrukruryzacją, którą w innych firmach prawnych nie doświadczyłam, a wręcz przekazywano błędne informacje prawne. Kwota opłaty za przygotowanie wniosku jest konkurencyjna. Na marginesie tylko wspomnę o wysokiej kulturze osobistej Pani Mecenas Ciszewskiej i Pana Mecenasa Dejewskiego. To wszystko sprawia, że firma jest skuteczna, a ja uzyskałam upadłość bez problemów.