Widok

Maryla Rodowicz

Maryla Rodowicz Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Maryla Rodowicz, 24 marca 2012 godz. 19:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Balkoniki i butle tlenowe w cenie biletu! xD
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 13

SUPER

Pędzę po bilety-Marylka jest jak Babcia TINA - nieśmiertelna i nie do zdarcia.Na koncertach jest jak osiemnastolatka i tego jej zazdroszczę.Nie mam pojęcia jak można w takim wieku tak szaleć !A piosenka "EJ MAŁA NIE SZALEJ ,BO MASZ SZEŚĆDZIESIĄT LAT..." jest po prostu zaj.....sta.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

pytanie

Jaki będzie program tego koncertu? Tu piszecie, że będą niezapomniane przeboje, w innym miejscu ( Dziennik Bałtycki) - napisano, że będą wyłącznie piosenki z nowej płyty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Będą piosenki z nowej płyty oraz największe przeboje .

Maryla wiecznie trwa!!!!

Mam 23 lata i uwielbiam Marylę Rodowicz, już nie mogę doczekać się tego wyjątkowego koncertu :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Koncert był nieziemski

Właśnie wróciłem z koncertu, ludzie tłumnie przybyli, wszyscy świetnie się bawili...Co to była za moc...Maryla jesteś wielka...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

nagłośnienie

Po raz kolejny w Filharmonii fatalne nagłośnienie powoduje, że prawie nie słychać tekstów piosenek, tylko zbyt głośną muzykę. A poza tym koncert świetny, choć publiczność niezbyt żywiołowa, mimo starań Pani Maryli.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

no jaki wykonawca

taki klimat... nie ma szału, bo stawy nie pozwalają już się zerwać z ławki...

naglosnienie bylo super...

a teksty było slychac wyraźnie. nie wiem gdzie pani siedziała...

było CUDNIE!

Koncert GENIALNY!!! Maryla jak zwykle pokazała klasę! Ale Pan fotograf średnie zdjęcia zrobił...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zabawa z Maryla - to udana zabawa

Koncert Maryli zawsze jest w 100% udany. Maryla szanuje swojego widza, spiewa, tanczy, zabawia. Po koncercie podpisuje plyty i cierpliwie fotografuje sie z kazdym kto tylko tego sobie zazyczy. Warto to samemu zobaczyc i wydac swoja opinie!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Marylka

Super koncert! Przypomniane stare hity ( na życzenie). Promocja nowej płyty "Buty 2". Nowe aranżacje. Świetne teksty A. Osieckiej.
Nagłośnienie to jedyny mankament.
Zgadzam się z Krystyną.

Grazia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspomnienia

Super babka wszyscy jej zazdroszczą ...ona...jest pogodna szczera i miła widziałam ...ją dawno temu gdy ja byłam młoda ..tak trzymać Marylo pozdrawiam ulka z Częstochowy

Inne tematy z forum Rozrywka

Dary Ziemi (24 odpowiedzi)

Zapraszamy na 32. edycję wydarzenia Dary Ziemi Gdynia - plenerowego święta smaków, rękodzieła i...

Święto Solidarności i Wolności (22 odpowiedzi)

Poznaj program Obchodów Sierpniowych 2025 w Gdańsku! Wydarzenia upamiętniające 45. rocznicę...

Podniebny bal dla katolickich singli "Z widokiem na Miłość" (6 odpowiedzi)

ZAPRASZAMY NA WYJĄTKOWY WIECZÓR DLA KATOLICKICH SINGLI! "Z widokiem na Miłość" podniebny bal dla...

do góry