Widok
Prawdziwe świadectwo
Kochani, film cudowny, wzruszający,bogaty w przesłanie dla świata .Miłosierdzie Boże nie zna granic,a Maryja ukochana Jego córka wstawia się za nami cały czas. Świadectwa ludzi show biznesu chwytają za serce i pozwalają zajrzeć w głąb duszy..Czuję się zaproszona przez Maryję do Medjugorje :) Chwała Panu, że komercyjne kino Helios zdecydowało się na ekranizację w dogodnych dla odbiorców godzinach :)
Ważny film dla poszukujących, letnich, wątpiących, ale i tych, co już bardzo ukochali
świadectwo wiary tych, których Matka Boża dotknęła w sposób szczególny - relacje piękne, poruszające, prawdziwe - bo zmieniły tych ludzi nie do poznania - nikt i nic by tego nie dokonało; nie oczekujcie fajerwerków (chociaż początek jest trochę sensacyjny/bajkowy) ale na olbrzymiej dawki Miłości, jaką ci ludzie otrzymali i jaką dzielą się z nami. Nawet jeśli nie wierzysz w Boga - ale szukasz swojej drogi - poświęć 2 godziny na spotkanie z ludżmi, którzy są bardzo szczęśliwi.
GORĄCO POLECAM
GORĄCO POLECAM
Krucjata Różańcowa za Ateizm
Niniejszym zwołuję ludzi na protest przeciwko pogwłałceniu mojego światopoglądu religijnego tym filmowym paszkwilem.. Nie widziałem, ale z opisów jestem pewien, że są tam treści obrażające moje uczucia religijne. Zamierzam złożyć zawiadomienie do prokuratury. To oburzające, że w Gdańsku są pokazywane w kinach takie obrazy. Kto na to Panie prezydencie zezwala?