Widok

Marzę o domku z kominkiem blisko lasu

Poznajmy się Wielki Kack Temat dostępny też na forum:
Kiedyś moim największym marzeniem było, żeby znaleźć miłość swojego życia, ale już wiem, że na to nie mam szans. Może jednak kiedyś poznam mężczyznę, który będzie miał podobne zainteresowania jak ja i będzie miło przy kominku? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
i jeszcze coś mi przyszło do głowy....... mężczyzna nie musi kupować drewna do kominka i nie musi go rąbać (wg Ciebie są takie oczekiwania społeczne); ale jeżeli zrobi to kobieta, to wówczas mężczyzna poczuje się niepotrzebny, niemęski i zamknie w sobie...... i wówczas mam problem z kominkiem, drewnem i mężczyzną..... w takim wypadku wybieram kominek bo jest mniej skomplikowany..... ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wyobraź sobie, że jestem kobietą, która zajmuje się sobą, otoczeniem, pracuję i zarabiam na siebie i swoje zachcianki, mam gdzie mieszkać, nie oczekuję adoracji, nie suszę głowy, nie stękam i nie ględzę, nie klepię "mantr" o dolegliwościach świata i co...... nie mam chłopa......bo: to jest niemożliwe, że pani żadnego faceta nie ma; ewentualnie przyłażą łajzy wymagające opieki, a takimi zajmowałam się ostatnią dekadę i już nie chcę.......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z ciekawości i chęci poczytania tego działu zgłębiłem się w treść rozmów i jestem zdumiony !!
Dlaczego kobiety oczekują kominka i domu od mężczyzny ? I tak na niego narzekać, że dużo pracuje i nie ma czasu dla rodziny. On pracuję aby mieć tę rodzinę i móc jej dać jak najwięcej. I tak koło się kręci bo gdy mamy pracę i chcemy się o nią starać to musimy się poświęcić w jakiejś części za to płacą.
To mężczyzna ma kupić drzewo do kominka, porąbać czy je poukładać przynieść rozpalić itp. itd. a kobieta potrafi wypomnieć robienie prania, sprzątanie, prasowanie czy ugotowanie obiadu.
Ahh powinniście wziąć się za naukę języka aby dostać lepszą pracę czy wyjechać za granicę. A nie tracić czas na pogaduszki na forum
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyli mówisz, że lepiej nie mieć domku, ale mieć za to święty spokój?... No tak, ale ja chciałam mieć święty spokój w tym domku ;)
Spędzanie czasu na Łonie Natury, malowanie obrazów olejnych i ewentualnie pielenie chwastów z grządek z warzywami, bo nie wiem czy by było miejsce na to. ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
~:( a Tobie Dzióbku co się stało?
Rozwiń tę zatrważającą myśl 😨
ad hoc
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Cross, no przecież są rowerki biegowe, takie bez pedałów - nie widziałeś? ;)"

Wiedziałem. Ale wiem też że aby z niego korzystać można mieć max 85 cm wzrostu. ;)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
a ja mam taki domek z kominkiem,wielki ogród i co a g.....o
20 lat meczarni . Pedant,choleryk i wojskowy dryl
Przyznaję, przesadziłam z tymi korzyściami 😇😕😨😴 cha cha 💋🍸
Cross, no przecież są rowerki biegowe, takie bez pedałów - nie widziałeś? ;)

http://allegro.pl/rowery-i-pojazdy-rowery-biegowe-86414
"...na rowerze również biegam"

To już nie lada wyczyn. 😉
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to już wszyscy wiedzą jakie ścieżki mogą być, to teraz trzeba wsiąść na rowerki i w siną dal....
Mogą być ścierzki parku Trójmiejskiego :)
W olpuchu bywasz więc ja bywam w okolicach karsina :)
Bywam w Olpuchu popływać w jeziorku lub czasem pojeździć na rowerku. Być może jutro tam będę, ale nie wiem jaka będzie pogoda, bo dzisiaj deszczowo...
Rundka wokół jeziora powiadasz...trochę daleko dla mnie...wolałabym ścieżki Trójmiejskiego Parku:D
Piję, nie jadę... Kibicuję Wam stąd...
Z kajaczka ? A będziesz w tych okolicach
No to ja będę Wam kibicować z kajaczka ;)
Inka-inka może rundka wokół jeziora wdzydzkiego na rowerach