Widok
Marzenia o wodnych podróżach
Opinie do spektaklu: Marzenia o wodnych podróżach.
Compagnie Malabar to od ponad 25 lat mistrzowie parad! Używając monumentalnych pojazdów, przygotowanej z wielkim rozmachem scenografii, muzyki na żywo i niezwykłych efektów świetlnych realizują wielkie uliczne widowiska od Bliskiego Wschodu po Amerykę Południową. Gdańszczanie przekonali się o tym w 1999 roku. Nazwa Malabare pochodzi od katalońskiego słowa „żonglerzy.” Teatr skupia ...
Przejdź do spektaklu.
Compagnie Malabar to od ponad 25 lat mistrzowie parad! Używając monumentalnych pojazdów, przygotowanej z wielkim rozmachem scenografii, muzyki na żywo i niezwykłych efektów świetlnych realizują wielkie uliczne widowiska od Bliskiego Wschodu po Amerykę Południową. Gdańszczanie przekonali się o tym w 1999 roku. Nazwa Malabare pochodzi od katalońskiego słowa „żonglerzy.” Teatr skupia ...
Przejdź do spektaklu.
REWELACJA!
Najlepsze przezycie na tej Fecie! Najlepiej bawiłam sie w pianie, no i oczywiscie kiedy "Jeżyk"usiadł mi na barana:P Z przyjaciółką wytaplałam się w pianie, ktora sięgała do szyi :) muzyka, śpiew, występy, skoki i pukanie do okna potencjalnej biednej babuni,która mogłaby dostać zawału gdy zobaczyłaby tam "Jeżyka". Wszystko dopracowane do perfekcji :) CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najlepsze przedstawienie na tej FECIE. Wspaniala scenografia-statek widmo, tajemnicze biale stwory ze skrzydlami, jezozwierz, pajak i spiew syren. Zapierajace dech w piersiach akrobacje i tance na pneumatycznych szczudlach. Szalejacy w uszach rytm i morze piany. Spektakl pobudzajacy wyobraznie. Jednym slowem boski! Polecam!
wspaniałe
wspaniałe przedstawienie, łaczące obraz plastyczny z niecodzienną muzyką, do tego ruch, szczudlarze, akrobacje, wygłupy artystów. Pozostanie w pamięci na bardzo długo obraz statku całego w bieli, poruszającego się powoli po ulicach Gdańska prowadzony przez białe motyle, jeżyka i inne stwory. Coś wspaniałego, coś cudownego!!! Przy okazji zabawa w pianie przy dźwiękach muzyki . Dla mnie dotychczas najlepszy wsytęp na Fecie!!!