Widok

Masakra na drogach

Tak wyglądało wczoraj Brak służb do odśnieżania stłuczek na grunwaldzkiej jedna po drugiej max można było jechać 20 km Dziś nie lepiej tak samo ja się pytam władz miasta Gdańsk co jest do cholery
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No bardzo normalnie. SKM pół godziny opóźnienia, regio też, tramwaje o 6 rano stały, autobusy przez tą szklankę nie są w stanie pod górki podjechać... Wszystko działa normalnie XD
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bez przesady

Wczoraj o 22 bylo tak samo - spokojnie 50-60km/h mozna jechac majac dobre opony zimowe. Co wy ludzie wyprawiacie. To tylko śnieg, nie anomalia.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

niestety brak porządnych zim i u wielu kierowców jest zanik umięjętności podstawowych kiedyś

NIektórzy z młodych kierowców, to w ogóle po śniegu nie jeździli. Mam wrażenie, że niektórzy posiadacze prawa jazdy akceptują jedynie czarne drogi, a jednocześnie na felgach założone mają najdroższe zimowe opony premium.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

I po co ta egzaltacja?

Masakra potoczna nazwa krwawego starcia zbrojnego lub rzezi ludności cywilnej, połączonej z okrucieństwem i znęcaniem się; krwawa rzeź.
Tutaj pytasz się władz miasta?
Wszystko w porządku?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Co przepraszam? Chcesz mi powiedzieć, że jest hajs na pierdoły pokroju jarmarków, a nie ma na odśnieżanie dróg? Samorządom w takim razie pomyliły się zadania, do których są powołanie. Najpierw infrastruktura, potem reszta!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zimowe opony niewiele Ci dadzą na lodzie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

bo po co płacić przydatnym służbom?

grunt, że na kolejny festyn będzie
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

...Brak służb do odśnieżania stłuczek...

nie nadążam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sluzby od tego sa jak nasz prezydent

niby sa, ale nic nie robia
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Słownik w telefonie źle ustawiony. Nie umie wstawić kropki na końcu zdania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jezu tragedia !

Zostać w domu i nie wystawiać nosa!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

bez wzejemnosci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Poczytaj policyjne statystyki wypadków.

Latem jest najwięcej zdarzeń, więc masz większa szansę na przeżycie tej masakry;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Służb nie ma bo nie ma ludzi do pracy. Auta stoja nie obsadzone na placu. Ciągle wiszą ogłoszenia. Nie chca ludzie za takie pieniądze pracować.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak kupowales to siedz cicho,bo i ciebie ,,posadza",na takich kiedys wiezen byl na Polankach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

Wyszłam z domu o 7:08, uciekł mi sprzed nosa autobus 6:55, podjechałam przystanek tym 7:02, a kolejny pokonałam na piechotę, żeby złapać ten 6:45. I udało się :) takie rzeczy tylko w królestwie pani D, kocham ją, tą naszą, och, jakże wybitną, samorządowczynię
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 11

Jaka masakra

Czego tu nie można zrozumieć. Mamy zimę, więc styl jazdy musi być zimowy, samochód musi być odpowiednio przygotowany do warunków zimowych. A oczyszczanie że śniegu i lodu kosztuje. PiS pozabierał pieniądze samorządom, to trzeba oszczędzać. Nie wiadomo jeszcze jak długo potrwa zima i ile pieniędzy trzeba będzie na to wydać. Jeśli ktoś ma problem z jazdą zimową, niech zostawi samochód pod domem. Będzie bezpieczniej dla wszystkich.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 22
do góry