Widok
Masakra.
Wybrałams ię z rodzicami na niedzielny obiad.
Miało byc miło i sympatycznie,a wyszło tragicznie.
Czas ozcekiwania na danie - ponad godzine
Potrawa - Halibut.
Stan potrawy- ryba niby ok, warzywa niedogotowane, ryż o rpzedziwnym statusie.
Rodzice zjedli CordonBleu i Dorsza - również nie byli zadowoleni.
kelner sprzątał talerze podczas gdy jeszcze inne osoy jadły przy stole, machnął mojej mamie rachunkiem nad talerzem gdy jeszcze jadła.
Nie, nie, nie.
Miało byc miło i sympatycznie,a wyszło tragicznie.
Czas ozcekiwania na danie - ponad godzine
Potrawa - Halibut.
Stan potrawy- ryba niby ok, warzywa niedogotowane, ryż o rpzedziwnym statusie.
Rodzice zjedli CordonBleu i Dorsza - również nie byli zadowoleni.
kelner sprzątał talerze podczas gdy jeszcze inne osoy jadły przy stole, machnął mojej mamie rachunkiem nad talerzem gdy jeszcze jadła.
Nie, nie, nie.
Moja ocena
Restauracja Pomarańczowa Plaża
kategoria: Restauracje
obsługa: 2
menu: 4
jakość potraw: 3
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.2
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Szanowna Pani,
Jest mi bardzo przykro, że niestety wizyta w naszej restauracji nie była udana.
Bardzo dziękujemy za opinię. Każda krytyka jest dla nas ogromnie cenna. Istotnie, nasza restauracja w weekendy cieszy się ogromną popularnością, w związku z tym czas oczekiwania na potrawy jest wydłużony. Zachęcamy do wcześniejszej rezerwacji stolika, aby uniknąć dłuższego oczekiwania na dania i zapraszamy ponownie (prosimy o wcześniejszy kontakt mailowy). Dodamy wszelkich starań, aby Pani wraz z rodziną zmieniła opinię o restauracji Pomarańczowa Plaża i mam ogromną nadzieję, że następną wizytę będzie Pani wspominała pozytywnie.
Jest mi bardzo przykro, że niestety wizyta w naszej restauracji nie była udana.
Bardzo dziękujemy za opinię. Każda krytyka jest dla nas ogromnie cenna. Istotnie, nasza restauracja w weekendy cieszy się ogromną popularnością, w związku z tym czas oczekiwania na potrawy jest wydłużony. Zachęcamy do wcześniejszej rezerwacji stolika, aby uniknąć dłuższego oczekiwania na dania i zapraszamy ponownie (prosimy o wcześniejszy kontakt mailowy). Dodamy wszelkich starań, aby Pani wraz z rodziną zmieniła opinię o restauracji Pomarańczowa Plaża i mam ogromną nadzieję, że następną wizytę będzie Pani wspominała pozytywnie.