Widok
Masakra
nie polecam miejsca! Pierwszy raz się spotkałem z czymś takim, że wywalają mnie z klubu bo nie chcę zarezerwować stolika za 100zł... przyszła kelnerka i mimo, że siedzieliśmy ze znajomymi z piwem w ręku powiedziała, że jeśli nie chcemy dokonać rezerwacji musi nas wyprosić bo są inni chętni na stolik?!?!? CO TO MA BYĆ! kelnerka chamska, nie chciała podejmować z nami żadnej dyskusji tylko stolik albo won! informacja o czymś takim nie była nigdzie widoczna. Jak można tak traktować klienta?
Podsumowując masakra...
Podsumowując masakra...
Moja ocena
Klub Pokład
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6
Problem jest taki że do ostatniej chwili czekają aż ktoś zdecyduje się na rezerwacje!! w lokalu tłum ludzi, nie ma gdzie usiąść, czasem nawet gdzie stać spokojnie z piwem, a stoliki są wolne. Inna kwestia to taka że z managerką nie można się dogadać w celu wczesniejszej rezerwacji. POnieważ albo nie odbiera albo co chwile zmienia warunki i ceny rezerwacji, konsumpcji i możliwośći wyboru stolika. 50 zł!! od osoby trzeba zapłacić żeby wybrać sobie stolik. Chyba troszeczke grzeje ich w główkę
TS do autora. Skoro już jesteś pracownikiem to pisz rzetelnie i z sensem bo takie poplanie że co tydzień i takie tam to ewidentna ściema.
Dla mnie ta knajpa schodzi na psy.
Proponuje zwolnić managera i kilka osób z obsługi.
Nie polecam tego klubu, taką opinie będę dodawał do końca roku przez tydzień aż średnia spadnie wam do 1!!!! Do autora.
Dla mnie ta knajpa schodzi na psy.
Proponuje zwolnić managera i kilka osób z obsługi.
Nie polecam tego klubu, taką opinie będę dodawał do końca roku przez tydzień aż średnia spadnie wam do 1!!!! Do autora.
mnie wyprosili mimo ze przyszlismy cala ekipa - bylo nas 5 osob i przyszlo 2 mlodych lepkow poswiecilo kasa kelnerce i ona do nas musicie opuscic stolik. zart jakis!! wyszlismy z klubu . rozumiem ze rezerwacja stolika ale to sie robi wczesniej i uzywa tabliczki z napisem rezerwacja od i po sprawie a nie wywala ludzi w trakcie imprezy. PORACHA........