Widok

Masakra

Najgorszy salon jaki znam pan Michał nie potrafi strzyc zniszczył mi włosy!!! Porobil dziury,których nieda się skorygować!!! Dwóch fryzjerow nie chciało się podjąć wyrównania tego co spieprzyl!!! Masakra moje włosy wyglądają jak wielkie G!!! A ten pseudo fryzjer nawet nie zwrócił mi pieniędzy!!
Moja ocena
obsługa: 2

jakość usług: 1

kreatywność: 1

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
na dodatek pan wypuscił nie z mokrymi wlosami mowiac ze ładna jest pogoda i same doschna wlosy!!!!masakra jaki fryzjer tak robi!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14
Pragnę poinformować wszystkich którzy czytają ta opinie że Pani która ja pisze próbuje zniszczyć ten salon gdyż jej zdaniem jest za długo na rynku, Byłem w salonie gdy ta Pani wróciła niby ze źle sciętymi włosami. Język w jakim odzywała się do obsługi mając ze sobą dwójkę dzieci pozostawiał wiele do życzenia najgorsi menele z pod sklepu tak się nie odzywają. A do tego Pani chodziło o zwrot pieniędzy a nie zła fryzure fryzjer próbował z Pania rozmawiac ale Pani tylko ich wyzywała i żądała zwrotu pieniędzy nie słuchając obsługi uważam ze opinia jest niesprawiedliwa, Salon jest od 21 lat na rynku i wierze ze staż tej firmy obroni ich przed taka nagonka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
23.06.2016 arogancka odmowa wykonania usługi tlumaczona brakiem umiejetnosci.nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry