Widok
Masakra
Może małe poprawki Pani potrafi zrobić..może...
Ale żeby nie potrafić równo przyciąć sukienki ? Niechlujnie, nierówno i długo skrócenie oraz inne poprawki trwały 4 tygodnie -kilka rzeczy, które mi się nie podobało przy odbiorze (dodam, że nie umawialiśmy się na nie np. Naszywki na ramionach) Pani skwitowała-ale tak ma być, jest dobrze
Ale żeby nie potrafić równo przyciąć sukienki ? Niechlujnie, nierówno i długo skrócenie oraz inne poprawki trwały 4 tygodnie -kilka rzeczy, które mi się nie podobało przy odbiorze (dodam, że nie umawialiśmy się na nie np. Naszywki na ramionach) Pani skwitowała-ale tak ma być, jest dobrze
Moja ocena
Mistrz krawiectwa damskiego
kategoria: Pracownie krawieckie
obsługa: -
jakość usług: -
kreatywność: -
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
1.5
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Szanowna Pani,
Dziękuję za wiadomość.
Podjęłam się naprawy i dopasowania bardzo zniszczonej ślubnej sukni.
Pani stwierdziła, że zrobiła zły zakup i prosiła o pomoc. W miarach była Pani zadowolona. Doszywałam na pęknięciach tiulu koronki i zaznaczyłam przy odbiorze, że jestem DO DYSPOZYCJI, gdyby coś jeszcze nie pasowało. Ze względu na dużą ilość poprawek w tej sukni (dekolt, dół, pachy, braki koronek w sukni) miary były co tydzień - jedna w tygodniu.
Proszę o kontakt w sprawie dalszej naprawy sukni zgodnie z Pani wymaganiami.
Pozdrawiam
BIS krawiectwo
Dziękuję za wiadomość.
Podjęłam się naprawy i dopasowania bardzo zniszczonej ślubnej sukni.
Pani stwierdziła, że zrobiła zły zakup i prosiła o pomoc. W miarach była Pani zadowolona. Doszywałam na pęknięciach tiulu koronki i zaznaczyłam przy odbiorze, że jestem DO DYSPOZYCJI, gdyby coś jeszcze nie pasowało. Ze względu na dużą ilość poprawek w tej sukni (dekolt, dół, pachy, braki koronek w sukni) miary były co tydzień - jedna w tygodniu.
Proszę o kontakt w sprawie dalszej naprawy sukni zgodnie z Pani wymaganiami.
Pozdrawiam
BIS krawiectwo