Widok

Masaż

Codziennie po kilka razy wchodzę tu na Trójmieście w dział praca zatrudnię, i codziennie są ogłoszenia wstawiane - praca w salonie masażu. Praca jest i w Gdańsku i w Gdyni, oferują bardzo wysokie zarobki.

Więc co jest nie tak, że codziennie są wstawiane te ogłoszenia, że zatrudnią panią. Nie ma chętnych ?

Ja szukam pracy , jestem po szkole - fizjoterapia i masaż i sama zastanawiam się nad wysłaniem do nich cv.

Co o tym sądzicie, czy warto, czy był ktoś na rozmowie, wysyłał tam cv ?

Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No cóż...jest masaż rechabilitacyjny i masaż erotyczny. Myślę że wysokie zarobki wiążą się z tym drugim rodzajem masażu :) A jak sama piszesz to potrzebują panią do pracy :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli lubisz masować męskie genitalia to proszę bardzo,wyślij CV i zarabiaj po 10 tysięcy złotych. Ale jako osoba po fizjoterapii i masażu powinnaś wysyłać cv to porządnych salonów masażów,a nie relaksacyjnych dla Panów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Monika to są przeważnie tylko salony masażu erotycznego gdzie wykonujesz masaż nagim ciałem o ciała klientów (chyba tzw. masaż nuri-nuri) na macie lub materacu. Dodatkowo masz wykonywać masaż klasyczny różnych części ciała np. pleców czy karku i głowy. Oczywiście jeśli klient sobie zażyczy (a pewnie prawie zawsze sobie życzą) masaż kończysz happy endem czyli lodem z dowolnym zakończeniem ;). Jeżeli taka praca za 6-8 tysięcy Ci odpowiada (nie mając przy tym wyrzutów sumienia) to aplikuj czym prędzej. Gwarantują za to przeszkolenie dla osób bez doświadczenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli nie wymagają uprawnień to sama się zastanów co to za "masaż"

kolejna istota pozbawiona szarych komórek? co wy robiliście na tych swoich studiach???

śmiech na sali
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
P.S. Moniko spróbuj pokręcić się wokół przyszpitalnych przychodni lub wejść na strony lekarskie i tam szukać pracy w wyuczonym zawodzie w prywatnych placówkach. Partnerka mojego wujka też jest po fizjoterapii i jednak pracę te parę lat temu znalazła (początkowo jako stażystka, później zaproponowano jej stały etat, obecnie odeszła od tego pracodawcy - początek miękkiego mobbingu). Założyła własną działalność i wspólnie z paroma kolegami z poprzedniej pracy stworzyła własny zakład pracy. Tak więc można (choć teraz jest coraz ciężej) tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać ;). Aha i tą fizjoterapię robiła zaocznie na AWF-ie we Wrocławiu, bo w Gdańsku się nie dostała, pracując wtedy jako chyba kelnerka i recepcjonistka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Rgis inwentaryzcje - opinie (10 odpowiedzi)

Jak w tytule - czy ktoś pracował dla firmy Rgis, jakieś opinie?

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

do góry