Widok
Witam polecam Ci NEFRETETE NA CHELMIE ONI SPECJALIZUJA SIE W Różnych technikach MASAZY ,TAM JEST PANI CO WPROWADZILA NOWA SZTUKE D....I , JEST DYPLOMOWANA MASAZYSTKA z WIELOLETNIM doświadczeniem ,NAPEWNO BEDZIESZ ZADOWOLONY ,JA SAMA KORZYSTAM Z MASAZU BANKAMI CHINSKIMI ,JESTEM bardzo ZADOWOLONA ,CO PRAWDA MASAZE TYPOWO DLA PANOW TEZ MAJA W OFERCIE ALE JESLI CHODZi O ZWYKLE MASAZE JAK NAJBARDZIEJ CI POLECAM MAJA-ANASTAZJA TO PANI PO 30 ALE FACH MA W REKACH, NIE CHCE JEJ SLODZIC ALE POLECAM.
cześć Hal też cię lekko nienawidze ale już mniej a z czasem wszyscy cie polubią wyżej to nie ja a to to ja antyHalewicz

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
jesteście lekko nienormalni ale... ja i tak lubię Halewicza i to z wzajemnością! prawda Hal?
a co do masażu... już tak na poważnie... gabinet BALANCE w Oliwie... zajefajne masaże... bez podtekstów... pani mega profesjonalna... czyściutko, pachniutko, milutko, cieplutko... leżysz i pełen relax... i ceny przystepne
polecam z doświadczenia...
:o)
PS
http://www.balance.com.pl/
:o))
a co do masażu... już tak na poważnie... gabinet BALANCE w Oliwie... zajefajne masaże... bez podtekstów... pani mega profesjonalna... czyściutko, pachniutko, milutko, cieplutko... leżysz i pełen relax... i ceny przystepne
polecam z doświadczenia...
PS
http://www.balance.com.pl/
:o))
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
haaalooo! kultury odrobinę! nikt nikogo tu nie zmusza do uczestniczenia w konwersacjach... a już na pewno nikt nikogo nie upoważnia do obrażania i ubliżania... opanujmy z lekka swoje emocje...
@bleeeeee... zarejestruj się i napisz do Hala na privie jeśli masz mu coś do zarzucenia... nie wylewaj publicznie swojego nocnika... nikt nie ma ochoty oglądać Twoich wydalin...
pozdrawiam... kimkolwiek jesteś...
@bleeeeee... zarejestruj się i napisz do Hala na privie jeśli masz mu coś do zarzucenia... nie wylewaj publicznie swojego nocnika... nikt nie ma ochoty oglądać Twoich wydalin...
pozdrawiam... kimkolwiek jesteś...
dlaczego nie mogę publicznie napisać tego co myślę ?
ktoś mi zabroni ? raczej nie.
jeśli pan H pisze w każdym wątku ale to dosłownie w każdym wątku i pisze nie na temat to nikt mu nie zwraca uwagi. A nawet jeśli ktoś to zrobi to wielce nieszanowanym pan H krytykuje i obraża.
i powtórze nieszanowny H - to raczej ty jesteś trollem , czyli tym czymś co zaśmieca forum treściami niezwiązanymi z tematem.
ktoś mi zabroni ? raczej nie.
jeśli pan H pisze w każdym wątku ale to dosłownie w każdym wątku i pisze nie na temat to nikt mu nie zwraca uwagi. A nawet jeśli ktoś to zrobi to wielce nieszanowanym pan H krytykuje i obraża.
i powtórze nieszanowny H - to raczej ty jesteś trollem , czyli tym czymś co zaśmieca forum treściami niezwiązanymi z tematem.
Hal... proszę Cię... nie daj się sprowokować...
przecież ten wątek jest na temat masażu... poszukiwania gabinetu a nie na temat Twojego tutaj bycia...
bleeee... oczywiście że masz prawo... jak sama nazwa wskazuje to jest forum wiec... tylko po co? nie ma ciekawszych tematów niż pan Halewicz?
pozdrawiam i polecam salon masażu BALANCE... również na zszargane nerwy i nadpobudliwość...
przecież ten wątek jest na temat masażu... poszukiwania gabinetu a nie na temat Twojego tutaj bycia...
bleeee... oczywiście że masz prawo... jak sama nazwa wskazuje to jest forum wiec... tylko po co? nie ma ciekawszych tematów niż pan Halewicz?
pozdrawiam i polecam salon masażu BALANCE... również na zszargane nerwy i nadpobudliwość...
zajrzyj do słownika, do wikipedii
i sprawdź co znaczy "troll"
wtedy możesz mnie pouczać. ok ?
gościu, przemądrzały. Celowo nie piszę do ciebie "pan" bo na pana to trzeba mieć i wygląd i pieniądze.
a ty ani jedngo ani drugiego nie masz.
sam się idź i przewietrz. tobie zdecydowanie lepiej zrobi , niż mi.
zdecydowanie mniej przesiaduję przed kompem. w odróżnieniu do ciebie , mały "h".
i sprawdź co znaczy "troll"
wtedy możesz mnie pouczać. ok ?
gościu, przemądrzały. Celowo nie piszę do ciebie "pan" bo na pana to trzeba mieć i wygląd i pieniądze.
a ty ani jedngo ani drugiego nie masz.
sam się idź i przewietrz. tobie zdecydowanie lepiej zrobi , niż mi.
zdecydowanie mniej przesiaduję przed kompem. w odróżnieniu do ciebie , mały "h".