Widok

Masażystki itd

Czy oddawanie swojego ciała za pieniądze to kwestia konieczności czy wybrania łatwej drogi zarobku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie jestem pewna czy to jest łatwy zarobek... chyba,że ktoś lubi sypiać z obcymi facetami..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
No jak ktoś lubi to napewno łatwy lekki i przyjemny , mogłoby się zdawać . Chodzi mi o to dlaczego takie młode dziewczyny same się ogłaszają często przecież to ma napewno jakiś wpływ na ich psychikę i późniejsze kontakty seksualne z np swoim partnerem . Łatwe w rozumieniu tego, że w zwykły sposób dużo trudniej dorobić się takich sum na godzinę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na to pytanie nie potrafię odpowiedzieć,gdyż nie orientuję się w tej dziedzinie.. Nawet nie wiem ile mogą zarabiać,ale na psyche napewno im siada..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No sądzę, że tak mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto rozumie ten temat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba jedyną osobą,która rozumie ten temat była by sama zainteresowana.. Nikt inny nie może wiedzieć co się dzieje w głowie osoby decydującej się na tego typu zarobek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

do góry