Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Chamstwo (...) wątek zamknięty usługa wykonana byle jak a do tego podwórkowe pyskówki nieokrzesanego...
~cox
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 lutego 2012

szybko, tanio i dobrze wątek zamknięty nic dodac nic ujac!!! 100% zadowolenia!! geometria koł ustawiona w chwilke i...
~arek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 listopada 2010

Wojciech - opinia wątek zamknięty W każdym elemencie profesjonalizm.Z warsztatami mam do czynienia już 30 lat i...
~Wojciech
-

dodano: 19 października 2010

niska cena usług to nie wszystko wątek zamknięty Potrzebowałem warsztatu gdzie przy wymianie tarcz pomierzą mi bicie. Rzadko...
~rafko
-

dodano: 24 lipca 2010

100% POLECAM wątek zamknięty Witam . robiłem tam moje BMW e39 . Konkretnie wymiana amortyzatorów przód,...
~WOLF
-

dodano: 24 marca 2010

Szybko i co ważniejsze - z zadowalającym efektem wątek zamknięty Dotychczas auto serwisowane dwukrotnie - i spośród innych wcześniejszych...
~AS
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 21 lutego 2010

Polecam! wątek zamknięty Szacunek dla klienta, doskonały kontakt, wysoka jakość usług i żadnego...
~Timo
-

dodano: 21 stycznia 2010

Barxon - opinia wątek zamknięty Bardzo ok serwis. Diagnoza szybka, z naprawą też nie trzeba dużo czekać....
~Barxon
-

dodano: 21 grudnia 2009

Polecam wątek zamknięty Polecam
~zbigniew
-

dodano: 14 grudnia 2009

Naprawdę warto! wątek zamknięty Ustawiałem zbieżność w samochodzie. Podeszli bardzo uczciwie - najpierw...
~AL
1

dodano: 28 lipca 2009

Polecam wątek zamknięty Zakład godny polecenia. Panowie na froncie bardzo kompetentni i cierpliwie...
~klient
-

dodano: 4 września 2009

Polecam!!! wątek zamknięty Szybko, uczciwie, bez naciągania!
~A.
-

dodano: 17 sierpnia 2009

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Dziś byłem pierwszy raz w tym warsztacie. Fachowo podeszli do sprawy,...
~Michał
-

dodano: 21 kwietnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry