Widok
Masu Masu
Widział ktos ogłoszenie na recepcjonistke masu masu.
To jakies kpiny 6 h za godzine. Do tego praca zmianowa dzien na dzien (zaden weekend zały wolny) do tego wymagania, jeszcze umowa zlecenie. Chyba są śmieszni.
I wez jeszcze pracuj po 13h dziennie.
Niektóre firmy to są poprostu ... brak słów.
To jakies kpiny 6 h za godzine. Do tego praca zmianowa dzien na dzien (zaden weekend zały wolny) do tego wymagania, jeszcze umowa zlecenie. Chyba są śmieszni.
I wez jeszcze pracuj po 13h dziennie.
Niektóre firmy to są poprostu ... brak słów.
jestem kliantka iod jakiegos czasu i jeszcze chodzi o masaże to super. a na recepcji jest juz jakas pani, jak bylam ostatnio to uczyla sie taka sympatyczna kobitka.
moze tak, a moze ponegocjowala troche
Jak wygląda praca w Masu Masu? Śmiech na sali.. Niby tak pięknie, jak klient wchodzi, dziewczyny się uśmiechają.. A tak naprawdę, każdy ma dość. Trzeba się o wszystko wyklucza, bo inaczej wszystko Ci zabiorą..Pracują tam na umowę zlecenie, podpisywania co miesięcznie, na której zarabiają 250 zł miesięcznie i to bez wyjątku. Na recepcji siedzą co druga sobotę i niedzielę po 10 h... Na podwyżki nie co liczyć, bo pracodawca zbankrutuje. Od ok. 4 lat gabinet stoi w miejscu, zero rozwoju. Gdzie zajęcia na sali? Gdzie remont? Gdzie nowe masaże? Po co coś obiecuja, skoro nie potrafią żadnej z obietnic spełnić. Generalnie nie polecam!
Dziwczyn jest tam co raz mniej. Już wiem dlaczego. Dostaja umowy takie jak ktoś napisał wyżej i pracują bez przerwy na obiad. Zdarzyło mi się widzieć jak masażstka dosłownie wychodzi z masażu i wchodzi na następny.
Szkoda tych pań, które tam idą do pracy. Może właściciel się obudzi i zacznie szanować swoich pracowników.
Szkoda tych pań, które tam idą do pracy. Może właściciel się obudzi i zacznie szanować swoich pracowników.