Widok

Masz ci los!

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Masz ci los!.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Całkiem ciekawa, polska głupota

Tradycyjna polska wojna o majątek.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Film dobry; nie żałujemy wizyty w kinie:)

I tylko refleksja nie jest fajna, że tacy niestety jesteśmy (kto oglądał, ten wie)..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepsza komedia od lat

Najlepsza komedia od lat.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

dobry

fajny film sporo zabawnych sytuacji , warto obejrzeć
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Baaaardzo polecam! Jeśli ktoś ma czarne poczucie humoru i dystans do siebie i świata, na pewno doceni tę komedię - w mojej opinii, doskonała :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super komedia !

Kupowałem bilet bez przekonania, myślałem ot pewnie kolejna głupkowata polska produkcja z beznadziejnym scenariuszem. Film okazał się bardzo dobry. Prosty motyw, gra aktorska na najwyższym poziomie, wiele zabawnych momentów, polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Film na którym chciałem w połowie wyjść .Ratuje film pan Dziedziel chociaż i tak widać już nie ten wiek itp ..ogólnie film nudny parę tekstów w zapowiedzi na YT. Poza tym nuda ,o zakończeniu nie wspomnę . Żałuję wydanych pieniędzy. Nigdy więcej polskiego kina
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nuda

Nic ciekawego niestety
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Taki sobie. Pomysł dobry, wykonanie gorzej.

Filmowi daję 6 na 10. Czyli taka trója plus. Na raz może być i to wszystko.
O czym jest? O tym, że umiera starszy facet, który na loterii wygrał mnóstwo pieniędzy i teraz o te pieniądze będzie się spierać pozostała rodzina, a właściwie dwie plus ksiądz i partnerka nieboszczyka. Pomysł jest dobry, ale wykonanie słabe, bo śmiechu generalnie mało a sporo nudy okraszonej piciem wódki. W pewnym momencie wydaje się że film się rozkręci, ale jednak nie. Nie jest to też w żadnym wypadku czarna komedia, a szkoda. No i zakończenie filmu jest kompletna klapą. Kończy się film bez sensu, jakby reżyser nie miał pomysłu, albo musiał końcówkę strasznie pociąć. Czy żałuję wizyty w kinie? Nie, bo od biedy ten film można obejrzeć, ale rewelacji oczekiwać nie należy.
DR PE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ubawiłam się

Dawno już nie śmiałam się na polskich komediach, dziękuję.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry