Widok

Masz ochotę się poznać?

Masz ochotę się poznać?
Od jakiegoś czasu usiłuję poznać kogoś, lecz coraz częściej dochodzę do wniosku, że na 10 nienormalnych czasami przypada 0 normalnych ludzi. Tyczy się to obu płci. Zaliczyłem kilka najbardziej nieudanych randek w życiu i pomału tracę ochotę i motywację. Niestety wszystkie kobiety, które mnie interesują są zajęte... Reszta, których mam okazję poznać.... Eh szkoda gadać. Jeżeli masz podobnie napisz ;) Ja- 174cm, szczupły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znam ten bol. Ostatnie randki na ktorych bylem, to totalna masakra. Niby kazda wygladala sympatycznie, a rozmowy prowadzic nie potrafila zadna, chociaz probowalem zainteresowac tematami z roznych dziedzin, albo dla odmiany kobiety, ktore tylko oczekuja, zeby bez przerwy za nie placic, a i tak były wiecznie niezadowolone...
Mam ten sam problem, ze kazda z dziewczyn, ktora jest fajna (normalna) w moim towarzystwie juz jest zajeta i w sumie nie ma sie co dziwic, bo jak sie znajdzie taka jak one, to sie juz ich nie wypuszcza z rak ;)

Podobny problem ze znalezieniem odpowiedniego mężczyzny. Dominują panowie nastawieni wyłącznie na seks ( ja mam 56 lat!!!) i to dużo młodsi ode mnie. Pozostała część to tacy, którzy są notorycznie zajęci a niby wolni i tacy samotni. Tłumaczą się pracą, spotkaniami z wnukami, chorobą żony(tak,tak), itp i pozostają nudne, codzienne maile. To po diabla dają ogłoszenie, jeżeli najbliższe spotkanie przewidują za miesiąc! Nieliczni, w miarę normalni wolą mecz podrzędnych drużyn +piwo zamiast wypadu za miasto albo spaceru. Wszyscy chcą poznać normalne kobiety, ale czy oni są tacy jak się opisują w anonsach? Rzeczywiście, szkoda gadac. Zgnusniałe towarzystwo starszych panów hodujących "ciążę spożywczą", nadciśnienie, bojących się chłodu, wiatru, świeżego powietrza...Gdzie ci mężczyzni?....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przepraszam że pytam ale gdzie znajdujesz takich dziwnych facetów? Ja natomiast znajdę tam dziwne kobiety które najlepiej rozmawiają tylko o piwie. Pozdrawiam.

Ja dla przykladu tez uwielbiam ogladac mecze i wyskoczyc do pubu, ale to nie przeszkadza mi w robieniu innych rzeczy np. W weekendowym wypadzie do innego miasta, zeby pozwiedzac lub zeby wyskoczyc do kina, na spacer, koncert, kregle, paintaball lub inne eventy. Dla mnie jedynym problemem jest za krotka doba i za malo czasu na sen ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też lubię sport, oglądam ciekawe mecze , zawody lekkoatletyczne, narciarstwo itp. Chodzi mi o takie "nicnierobienie " przed TV, kompletny brak aktywności, zainteresowań innych od tych, które pozwalają na popołudniową apatię. Życie jest tak krótkie, że naprawdę warto przemóc lenistwo, zmobilizować się , tak jak Ty piszesz, do wyjścia na spacer, do kina; do knajpki na dobrą kawę, ryby, grzyby , nie mówiąc o trochę bardziej szalonych pomysłach. Pozdrawiam.

jeszcze jakbyś napisał ile masz lat, to można było by zacząć coś robić........

tutaj na ogloszeniach same szmule i szumraki, wchodze tu dla beki, przewaznei mordy jak u konia, znajdzie sie ze jak budyn tez, patole, z problemami zdrowotnymi, sam chlam odfiltrowany z zycia, to bardziej prawdopodobne jest ze na miesce podejdizesz do kogos i zagadasz a nie patolki to szukaja osoby z zasobnym portfelem a same to golodupce sa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dla mnie akurat doba jest za krotka, bo tyle ciekawych rzeczy sie dzieje dookola, ze zal mi go tracic na sen, a potem jak padne, to przesypiam 14h ;)
Nie wiem jak to jest w grupie wiekowej 50+, wiec ciezko mi sie wypowiadac. Sam mam dopiero 26 lat, ale patrzac po znajomych, to lenistwo juz sie w sporej czesci zagniezdzilo ma dobre, ale jak im tak dobrze, to nic mi do tego. Najwazniejsze ze.mam tez bardziej aktywnych znajomych ;)
No też tak mam .....jak ktoś z pozoru fajny to okazuje sie p........y .a pozatym stsre powiedzenie sie sprawdza......im wiecej mówisz tem mniej masz do powiedzenia....no ale to tak na marginesie

Inne tematy z forum Społeczność

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie (16 odpowiedzi)

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie KUPIĘ OKAZYJNIE CAŁE...

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

do góry