Widok

Mata Smiki jungla stan bdb sprzedam - cena 60 zł oraz inne zabawki (na wózek), pozytywkę - misia

Sprzedam Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
sprzedam kilka rzeczy: matę smiki, 2 x zabawki na łóżeczko/wózek, pozytywkę- misia
zachecam do kupna kompletu - cena za wszytsko (a pewnie dorzucę jeszcze coś:)) - to 90 zł. Odbiór Zaspa.

fotki:
http://picasaweb.google.com/104322038058545930091/MataIInneZabawki?authuser=0&feat=directlink

1. Sprzedam matę smiki - używana, ale stan idealny (za wyjątkiem 1 zabawki, która była bardzo lubiana przez dzieci - jej stan dobry)> nowa kosztuje ok 150 zł - ja chcę 60 zł.
Odbiór osobisty - Zaspa

image

Uploaded with ImageShack.us

Mięciutka i kolorowa mata edukacyjna z zawieszonymi zwierzątkami będzie wspaniałym i bezpiecznym miejscem do zabawy dla maluszka. Pastelowe wykończenie maty w radosne postacie zwierzątek jest wykonane z mięciutkich materiałów o różnej fakturze. Po dotknięciu wystające uszka zwierzątek zaszeleszczą, a po naciśnięciu nosek tygryska zapiszczy. Pluszowy tygrysek, żyrafa i hipopotam - grzechotka skupiają uwagę dziecka, wspomagają rozwój umiejętności zręcznościowych oraz koordynacji wzrokowo-ruchowej.

2. zawieszki na łóżeczko/ wózek - SUPER, bo można łatwo wszędzie przyczepić. Nowe to cena ok 35 zł. Ja chcę po 15 zł za sztukę. Stan idealny.

image

image

3. Miś pozytywka Drewex - stan idealny. można przywiązać gdziekolwiek - wygrywa muzyczkę, ceny [pierwotnej nie znam - chcę za niego 23 zł

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszam
hopsssa
weżcie to ode mnie...:) 70 zł za wszytsko...........
hoppppsa
Zapraszam
aktualne cały zcas
więcej fotek:

cały czas aktualne, zapraszam
http://picasaweb.google.com/104322038058545930091/MataIInneZabawki?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJXAnfH4xqfn-AE&feat=directlink

Inne tematy z forum Zaspa

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Leszczyńskich (6 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

do góry