Widok
drogi Bartku...
"Motywacje bohaterów są nie zrozumiałe"
cóż , oglądając ten film trzeba po prostu myśleć ...
i wtedy wszystko staje się jasne :)
proponuje CI byś wybierał filmy w stylu Karate Kid ..
moje dzieci (5 /8 lat) go zrozumiały więc i dla Ciebie fabuła nie powinna być zyt trudna do ogarnięcia :)
cóż , oglądając ten film trzeba po prostu myśleć ...
i wtedy wszystko staje się jasne :)
proponuje CI byś wybierał filmy w stylu Karate Kid ..
moje dzieci (5 /8 lat) go zrozumiały więc i dla Ciebie fabuła nie powinna być zyt trudna do ogarnięcia :)
droga "NitkaN" - może zamiast krytyki opini "Bartosza" napisala byś kilka słów własnego spojrzenia na film. Każdy ma prawo do włsanego zdania - "Bartosz" napisł swoje co myśli o filmie. Ty wyrazilas krytyke - podsumowując nie wiem czy warto się na ten film wybrać czy nie...
Ps. A moje dzieci to, a moje dzieci tamto... - czy "wtykanie szpilek" sprawia przyjemnosc?
Ps. A moje dzieci to, a moje dzieci tamto... - czy "wtykanie szpilek" sprawia przyjemnosc?
poleca ju
Bez achów i wielkich echów ale uważam, że całkiem dobry to film. Pozostawia widzowi szerokie pole do interpretacji dlaczego doszło do zbrodni. W moim mniemaniu - jest to film o braku komunikacji, nie sygnalizowaniu potrzeb, tendencji do tłamszenia w sobie negatywnych emocji miast próby podzielenia się problemem, skonfrontowania go ze światem zewnętrznym. Nie do końca za to przekonuje mnie postać starszego syna i jego motywy, ale i tak uważam film za wiarygodny. A i duży plus za sceny uprawiania miłości - bardzo autentyczne.