Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo fajne! wątek zamknięty Ogromnym plusem przedszkola jest stały kontakt dzieci z językiem angielskim...
~Mama
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 stycznia 2013

świetny start dla przedszkolaczków wątek zamknięty Fantastyczne i zaangażowane Panie z indywidualnym podejściem do każdego...
~Mama Monika
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 lipca 2012

Wspaniałe miejsce dla malutkich i większych dzieci wątek zamknięty Mój synek chodził do żłobka Maxi Kids od 7 miesiąca życia. Panie w...
~mama Wojtusia
-

dodano: 6 czerwca 2012

Jedyne z wykładowym angielskim i hiszpańskim wątek zamknięty Bardzo polecam Maxi Kids, wspaniała opieka, Panie bardzo zaangażowane w swoją...
~rodzice M.
-

dodano: 19 kwietnia 2012

Polecam! wątek zamknięty Bardzo fajna opieka i organizacja całego przedszkola.
~zadowolona
-

dodano: 28 lutego 2012

Wonderful Kindergarten! wątek zamknięty My family recently moved from the US and we are so glad we found this...
~Sarah
-

dodano: 24 lutego 2012

Bezpieczenstwo, zabawa i nauka (jezyków obcych!) wątek zamknięty Wlasnie takie motto uslyszelismy podczas pierwszej wizyty. Oczywiscie...
~rodzice Rysia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 31 maja 2011

Profesjonalna opieka! wątek zamknięty Podoba mi sie indywidualne podejscie Pan. Dla nas wazny byl fakt zywienia, a...
~mama
-

dodano: 10 maja 2011

Bardzo fajnie! wątek zamknięty Świetna opieka i ogólna atmosfera. Dzieciaczki na pewno się nie nudzą.Bardzo...
~zadowolona mama
-

dodano: 10 maja 2011

Ola - opinia wątek zamknięty Fajne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Duzo zajęc językowych , ruchowych i...
~Ola
-

dodano: 6 maja 2011

dorkil - opinia wątek zamknięty Wspaniele przedszkole z duuuzym ogrodkiem, w pelni wyposazonym placem...
~dorkil
-

dodano: 3 lutego 2011

indywidualne podejście do dzieci wątek zamknięty bardzo miła atmosfera, małe grupy, dzięki temu indywidualne podejście do...
~zizoula
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 listopada 2010

Świetna atmosfera! wątek zamknięty Przedszkole o okreslonych celach wychowawczych i edukacyjnych. Jestem...
~rodzice
-

dodano: 29 maja 2010

Super bezpieczne miejsce. Nowatorskie pomysły. wątek zamknięty Fantasyczne miejsce dla dzieci! W końcu moje dziecko może uczyć się języka...
~Mama Kingi
-

dodano: 4 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

14

wątków

do góry