Widok

Maxxis Calibos & Kraken.

Czesc,

mieliscie stycznosci z tym g%&$nem?!?!? Ja pierdykam, gorszych gum swiat nie widzial, a ja niestety takie posiadam... Caly problem, ze jezdze na piaszczystym podlozu, luznym miejscami. Kraken na tyle poprostu malo daje rady na takich podjazdach, ale mozna mu to jakos wybaczyc- bardziej to semi-slick, ma niskie klocki na srodku, wiec to norma, ale przednia Calibos to DRAMAT! Nie mam pojecia jak mozna bylo cos takiego wypuscic, ta guma jest niebezpieczna! Ma wysokie klocki na barkach, i przy wejsciu w zakret szarpie jak huk! Wogole trudno utrzymac kiere w rekach. Na przemian lapie, i traci przyczepnosc co daje w efekcie widowiskowe wezykowanie, dobrze jak drzewa sa w wiekszej odleglosci, bo nie ma bata, zeby jechac wybrana linia. PORAZKA na calej linii, przod ucieka nawet przy wolnych zakretach.
Ja w rezultacie boje sie pochylac rower, co daje efekt w postaci tajemniczych manewrow cialem, rzuca mnie jak psa po smietniku:), no ale ile mozna, co zakret to gleba, albo podparcie w ostatniej chwili.
Te gumy to zlo, pamietajcie!

Pozdrowienia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
patrz a ja jezdze na tym komplecie i chetnie bym juz drugi na zapas kupil by przez przypadek nie zniknely. Wypas gumy - polecam. Nie zauwazylem opisywanych przez ciebei dolegliwosci - a maja juz 1 kkm przejechane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

Z Kościerzyny do Kościerzyny (3 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę, tj. 9 czerwca wybieram się na spokojną wycieczkę szosówką na trasie jak w...

do góry