Widok

Maxxis Calibos & Kraken.

Czesc,

mieliscie stycznosci z tym g%&$nem?!?!? Ja pierdykam, gorszych gum swiat nie widzial, a ja niestety takie posiadam... Caly problem, ze jezdze na piaszczystym podlozu, luznym miejscami. Kraken na tyle poprostu malo daje rady na takich podjazdach, ale mozna mu to jakos wybaczyc- bardziej to semi-slick, ma niskie klocki na srodku, wiec to norma, ale przednia Calibos to DRAMAT! Nie mam pojecia jak mozna bylo cos takiego wypuscic, ta guma jest niebezpieczna! Ma wysokie klocki na barkach, i przy wejsciu w zakret szarpie jak huk! Wogole trudno utrzymac kiere w rekach. Na przemian lapie, i traci przyczepnosc co daje w efekcie widowiskowe wezykowanie, dobrze jak drzewa sa w wiekszej odleglosci, bo nie ma bata, zeby jechac wybrana linia. PORAZKA na calej linii, przod ucieka nawet przy wolnych zakretach.
Ja w rezultacie boje sie pochylac rower, co daje efekt w postaci tajemniczych manewrow cialem, rzuca mnie jak psa po smietniku:), no ale ile mozna, co zakret to gleba, albo podparcie w ostatniej chwili.
Te gumy to zlo, pamietajcie!

Pozdrowienia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
patrz a ja jezdze na tym komplecie i chetnie bym juz drugi na zapas kupil by przez przypadek nie zniknely. Wypas gumy - polecam. Nie zauwazylem opisywanych przez ciebei dolegliwosci - a maja juz 1 kkm przejechane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (22 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

do góry