Widok

Mayday 2

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Mayday 2.
Mayday 2 Ray Cooney Przekład: Elżbieta Woźniak Trójmiejska Agencja Artystyczna ma przyjemność zaprosić na dalsze przygody taksówkarza - bigamisty, czyli trójmiejską adaptację kontynuacji jednej z najśmieszniejszych komedii świata "Mayday 2". Premiera spektaklu już 12 czerwca w Sali Teatralnej NOT w Gdańsku. W rolach głównych wystąpią znani i lubiani aktorzy z trójmiejskich teatrów, a za ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ekstraaaa...

Nareszcie druga część!!!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czekam

Świetna obsada, dobry reżyser. Zacieram ręce :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nareszcieee!!!!

Na Mayday byłem 5 razy, nie wyobrażam sobie żeby nie zobaczyć 2, to duużo lepsze niż kabaret. Będę.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Braaaaawooo!!!!!

Widziałem to w Szczecinie, Szaciłowski jest dobry, nigdy bym nie przypuszczałbym, że można nabawić się zakwasów mięśni brzucha od pobytu w Teatrze. Napewno zobacze jak to wyjdzie w Gdańsku.

Fan

Maciej Konopiński, Anna Kociarz, Mariusz Żarnecki, Beata Żarnecka - uwielbiam tych aktorów i już nie mogę się doczekać "Maydaya 2" w ich wykonaniu.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mayday 2 - w końcu w Trójmieście

'Jedynka' była przezabawna! Nie mogę doczekać się drugiej części - świetna scena NOT, lokalizacja, obsada, produkcja. Skazani na sukces ;)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super plakat!!!

:)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobry reżyser.

Widziałam już 3 spektakle w reżyserii Pana Szaciłowskiego.Naprawdę warto się wybrać.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

SUUUPER

DAWNO NIE BYLO W TEATRACH TROJMIEJSKICH TAK ZABAWNIE :]]] brawo super spektak ....brawob rezyser obsada i...publicznosc
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

REWELACJA

Byłam na premierze i już dawno się tak świetnie nie bawiłam! teraz żałuję ze nie byłam na pierwszej części ..bo mogłaby być równie zabawna jak dwójka;) Obsada pierwsza klasa. Ciężko wyróżnić kogokolwiek, wszyscy byli fantastyczni!

fantastyczna sprawa:) fantastyczny spektakl :) Bylismy dzisiaj na premierze i gorąco polecam wszytkim, aby sie wybrali - napewno nie pożalują:) No chyba ze ktos preferuje smutek to niech nie idzie:)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

FANTASTYCZNY SPEKTAKL !!!

Chcecie zobaczyć na własne oczy prawdziwego BIGAMISTĘ ?...
A może chcecie dotknąć wirtualnego świata gdzie biała Laska nie znaczy tego co znaczy ?
Albo może chcecie poczuć chłopięcą fascynację tym co nieznane ?...
One są dwie jedna PACHNIE, a druga pysznie GOTUJE ale czy tylko ?...
Tatuś, który nie stracił apetytu na życie :)

I co na to wszystko Stanisław

O reżyserii, scenografii i kostiumach dłuuugo by piać w zachwycie :)

IDŹCIE, DOBRZE RADZĘ, nie będzie się śmiać, będziecie umierać ze śmiechu :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie przegapcie

Rewelacja. Żebra bolą od śmiechu. Polecam
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

oczywiście dłonie od oklasków również

nawet jeśli ktoś nie ma w zwyczaju chadzać do teatru powinien to zobaczyć, bo to co się dzieje na scenie to nie wszystko. Intrygująca jest również przemiana sztywnej na początku publiki w rozentuzjazmowany tłum .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani obok mnie omal nie pękła ze śmiechu

Nie wiedziałam, że w teatrze może być tak zabawnie. Dziadek po prostu rozłożył mnie na łopatki. Pod koniec salę opanowała niekontrolowana burza salw śmiechu przeplatana oklaskami. Głęboki ukłon należy się najmłodszym aktorom - 100% profesjonalizmu.
Inna rzecz : pozytywnie zaskoczył mnie NOT. W życiu nie domyśliła bym się, że znajduje się tam tak przytulna sala teatralna.
Uważam, że warto to wszystko zobaczyć, przeżyć, odczuć na własnej skórze.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam!

Nie byłam na Mayday1, ale 2 była bomba. Nieźle się wyśmiałam, już dawno nie oglądałam tak dobrej komedii.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetna zabawa

Fajna komedia,od początku się śmiałam.Aktorzy świetnie odegrali swoje role.Temat bardzo na czasie.Przez dwie godziny zapomniałam o całym świecie,ponieważ fabuła bardzo wciąga.Warto chodzić do teatru ponieważ można przeżyć niezapomniane emocje.Bardzo polecam obejrzenie komedii "Taksówkarz Bigamista".Gwarancja zabawy,odprężenia i śmiechu.Polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam wszystkim którzy myślą że teatr jest nudny.

Ostatni raz byłam w teatrze w liceum. Kuzynka mnie namówiła na spektakl, i nie żałuje. Przez szkołę nabyłam tych złych nawyków o teatrze i nigdy już potem nie chodziłam, myślałam że to nudne. Jednak od tego spektaklu zmieniam zdanie....warto było. Świetna gra aktorów, gdzie widz miał wrażenie że aktorzy sami się z tego śmieją (oczywiście tego nie pokazując) i mają z tego zabawę, co sprawia że oglądający mają poczucie swobody bez żadnego tzw "sztywnego" grania jakie możemy nawet w filmie spotkać. Oprócz tego świetna fabuła którą lubię w filmach, czyli oglądasz i wiesz czego możesz się spodziewać a tu tzw "ZONK", fabuła zaskakuje. Gdybym miała więcej czasu to bym poszła na tzw "Replay" i napewno bym się bawiła tak jak za pierwszym razem. POLECAM.

:):):)

Bardzo polecam, ubaw "po pachy" :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

OPINIE TRAFNE

Same dobre opinie trochę mi były podejrzane, ale po wczorajszym obejrzeniu spektaklu na żywo zgadzam się ze wszystkimi tu wyrażonymi zdaniami na temat tego wydarzenia. Uśmiałam sie do łez. Świetne aktorstwo całej obsady, fajna sceneria i duuużo śmiechu na poziomie. Polecam wszystkim, którzy nie widzieli i się wahają.

Super !!!

Polecam spektakl, swietna obsada. Widzialam juz w Teatrze Slaskim Mayday. I za kazdym razem swietnie sie bawie. Polecam jesli chcesz przyjemnie spedzic czas . :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strata czasu i Pieniędzy!!

Słabe i naciągane! Reżyseria przerysowana. Szkoda....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

czarny pr??

reżyseria przerysowana? hahah co za bzdura :) komuś tu zależy na czarnym PR dla tego spektaklu. Mayday 2 jest rewelacyjny!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jedynka w Gdyni o niebo lepsza!

Mayday 1 w Centrum Kultury w Gdyni jest bez porównania lepszy! Dwójka - amatorszczyzna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Pomyliły się literki.

W imieniu. Też na "J'.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

I to chyba wszystko co zostało dobrze zrobione w Centrum Kultury w Gdyni.Jakim ignorantem trzeba być by spektakl w którym grają uznani od lat aktorzy teatrów trójmiejskich nazywać amatorszczyzną.

Jak chce się robić czarny PR to przynajmniej z odrobiną twarzy.Dno do kwadratu.Nie pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rewelacja!

Spektakl pierwsza klasa. Biletów na spektakle wrześniowe podobno już nie ma i w sumie nie dziwię się. Świetna gra aktorów, reżyseria na poziomie. Po prostu dobra rozrywka. Polecam jako alternatywę dla nieco zużytej formuły kabaretów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

BRAWO !!!

Nie mniej śmiesznie niż "1"...Polecam...szczerze !!! :)))

Mayday 2

Na przedstawieniu byłam z rodziną w listopadzie. Super rozrywka, polecam wszystkim. Gra aktorów rewelacja. Gorące brawa szczególnie dla Pana Mariusza Żarneckiego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

80% tych opinii

zostalo napisanych przez znajomych i wspolpracownikow prodcuenta i to jest wlasnie prawdziwy smiech na sali :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

90% pozytywnych komentarzy

A ocena spektaklu na 2,6. Daje do myślenia.

Będzie "głośno"

O producencie tego spektaklu już niebawem ale raczej ze względu na to jakie są kulisy tej wątpliwej jakości produkcji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A aktorzy i inni pracownicy....

Tym razem dostaną tym razem pieniądze?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

No cóż

Wraz z przyjaciółmi spędziliśmy wieczór w Zatoce Sztyki na "Mayday 2"-polecam. Sztuka zabawna, dobrze zagrana, z wielką energią i świetnym tępie , jednak............tragedia organizatorów polega na tym, że od 5 rzędu nie było nic widać. Szanowni państwo , tak się nie robi! Bilety dość drogie jak na brak komfortu w oglądaniu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żenada

Byłem wczoraj na spektaklu i były to zmarnowane pieniądze! Jak organizator może dopuszczać do sytuacji, że widzowie NIC nie widzą. Część ludzi wyszła, niektórzy oglądali na stojąco, inni siadali na oparciach kanap. Wszyscy wychylali się, to był jakiś dramat. Nawet nie umiem ocenić, czy mi się spektakl podobał, bo ciągle musiałem się wychylać, by coś zobaczyć. Bilety drogie, widać, z liczy się tylko zarobek. Nie polecam spektaklu w sali Zatoki Sztuki.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

dno!!!

Beznadziejny spektakl, wrzaski, krzyki, nic śmiesznego.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo interesująca i zabawna sztuka,naprawdę polecam,miło spędzony czas w doborowym towarzystwie,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Komuś kto chce stracić pieniądze też polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

udany wieczór z dużą dawką humoru.polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Od kiedy Piotr ma na imię Kasia?

byliśmy całą rodziną,wszyscy wyszliśmy zadowoleni i w szampańskim nastroju wróciliśmy do domu,bardzo dobra gra aktorska.polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Znowu

producent i jego znajomi (o ile ich jeszcze ma) produkują opinie. Nie dajcie się nabrać. Kurtyna już opadła.

beznadziejne...dużo krzyku i hałasu , jeszcze po wyjściu dzwięczało mi w uszach. szkoda czasu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hahhahaha

Ludzie szkoda pieniędzy na bilet!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krowy pasać

A nie za teatr się brać

W internecie krąży ciekawe nagranie

Z producentem tego pseudo spektaklu w roli głównej.

Porażka

Tyle w temacie

Zaczęło się...

Od kwasu tygodnia a skończyło kwasem dekady.

Szkoda

że tak dobry reżyser wszedł we współpracę i przyświecił nazwiskiem za taka aferę.

Producent

Jest poszukiwany przez organy ścigania. Jeszcze chwila i ręka sprawiedliwości go dotknie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry