Widok
Mayday 2
Opinie do spektaklu: Mayday 2.
Mayday 2 Ray Cooney Przekład: Elżbieta Woźniak Trójmiejska Agencja Artystyczna ma przyjemność zaprosić na dalsze przygody taksówkarza - bigamisty, czyli trójmiejską adaptację kontynuacji jednej z najśmieszniejszych komedii świata "Mayday 2". Premiera spektaklu już 12 czerwca w Sali Teatralnej NOT w Gdańsku. W rolach głównych wystąpią znani i lubiani aktorzy z trójmiejskich teatrów, a za ...
Przejdź do spektaklu.
Mayday 2 Ray Cooney Przekład: Elżbieta Woźniak Trójmiejska Agencja Artystyczna ma przyjemność zaprosić na dalsze przygody taksówkarza - bigamisty, czyli trójmiejską adaptację kontynuacji jednej z najśmieszniejszych komedii świata "Mayday 2". Premiera spektaklu już 12 czerwca w Sali Teatralnej NOT w Gdańsku. W rolach głównych wystąpią znani i lubiani aktorzy z trójmiejskich teatrów, a za ...
Przejdź do spektaklu.
FANTASTYCZNY SPEKTAKL !!!
Chcecie zobaczyć na własne oczy prawdziwego BIGAMISTĘ ?...
A może chcecie dotknąć wirtualnego świata gdzie biała Laska nie znaczy tego co znaczy ?
Albo może chcecie poczuć chłopięcą fascynację tym co nieznane ?...
One są dwie jedna PACHNIE, a druga pysznie GOTUJE ale czy tylko ?...
Tatuś, który nie stracił apetytu na życie :)
I co na to wszystko Stanisław
O reżyserii, scenografii i kostiumach dłuuugo by piać w zachwycie :)
IDŹCIE, DOBRZE RADZĘ, nie będzie się śmiać, będziecie umierać ze śmiechu :)
A może chcecie dotknąć wirtualnego świata gdzie biała Laska nie znaczy tego co znaczy ?
Albo może chcecie poczuć chłopięcą fascynację tym co nieznane ?...
One są dwie jedna PACHNIE, a druga pysznie GOTUJE ale czy tylko ?...
Tatuś, który nie stracił apetytu na życie :)
I co na to wszystko Stanisław
O reżyserii, scenografii i kostiumach dłuuugo by piać w zachwycie :)
IDŹCIE, DOBRZE RADZĘ, nie będzie się śmiać, będziecie umierać ze śmiechu :)
Pani obok mnie omal nie pękła ze śmiechu
Nie wiedziałam, że w teatrze może być tak zabawnie. Dziadek po prostu rozłożył mnie na łopatki. Pod koniec salę opanowała niekontrolowana burza salw śmiechu przeplatana oklaskami. Głęboki ukłon należy się najmłodszym aktorom - 100% profesjonalizmu.
Inna rzecz : pozytywnie zaskoczył mnie NOT. W życiu nie domyśliła bym się, że znajduje się tam tak przytulna sala teatralna.
Uważam, że warto to wszystko zobaczyć, przeżyć, odczuć na własnej skórze.
Inna rzecz : pozytywnie zaskoczył mnie NOT. W życiu nie domyśliła bym się, że znajduje się tam tak przytulna sala teatralna.
Uważam, że warto to wszystko zobaczyć, przeżyć, odczuć na własnej skórze.
Świetna zabawa
Fajna komedia,od początku się śmiałam.Aktorzy świetnie odegrali swoje role.Temat bardzo na czasie.Przez dwie godziny zapomniałam o całym świecie,ponieważ fabuła bardzo wciąga.Warto chodzić do teatru ponieważ można przeżyć niezapomniane emocje.Bardzo polecam obejrzenie komedii "Taksówkarz Bigamista".Gwarancja zabawy,odprężenia i śmiechu.Polecam
Polecam wszystkim którzy myślą że teatr jest nudny.
Ostatni raz byłam w teatrze w liceum. Kuzynka mnie namówiła na spektakl, i nie żałuje. Przez szkołę nabyłam tych złych nawyków o teatrze i nigdy już potem nie chodziłam, myślałam że to nudne. Jednak od tego spektaklu zmieniam zdanie....warto było. Świetna gra aktorów, gdzie widz miał wrażenie że aktorzy sami się z tego śmieją (oczywiście tego nie pokazując) i mają z tego zabawę, co sprawia że oglądający mają poczucie swobody bez żadnego tzw "sztywnego" grania jakie możemy nawet w filmie spotkać. Oprócz tego świetna fabuła którą lubię w filmach, czyli oglądasz i wiesz czego możesz się spodziewać a tu tzw "ZONK", fabuła zaskakuje. Gdybym miała więcej czasu to bym poszła na tzw "Replay" i napewno bym się bawiła tak jak za pierwszym razem. POLECAM.
OPINIE TRAFNE
Same dobre opinie trochę mi były podejrzane, ale po wczorajszym obejrzeniu spektaklu na żywo zgadzam się ze wszystkimi tu wyrażonymi zdaniami na temat tego wydarzenia. Uśmiałam sie do łez. Świetne aktorstwo całej obsady, fajna sceneria i duuużo śmiechu na poziomie. Polecam wszystkim, którzy nie widzieli i się wahają.
No cóż
Wraz z przyjaciółmi spędziliśmy wieczór w Zatoce Sztyki na "Mayday 2"-polecam. Sztuka zabawna, dobrze zagrana, z wielką energią i świetnym tępie , jednak............tragedia organizatorów polega na tym, że od 5 rzędu nie było nic widać. Szanowni państwo , tak się nie robi! Bilety dość drogie jak na brak komfortu w oglądaniu.
Żenada
Byłem wczoraj na spektaklu i były to zmarnowane pieniądze! Jak organizator może dopuszczać do sytuacji, że widzowie NIC nie widzą. Część ludzi wyszła, niektórzy oglądali na stojąco, inni siadali na oparciach kanap. Wszyscy wychylali się, to był jakiś dramat. Nawet nie umiem ocenić, czy mi się spektakl podobał, bo ciągle musiałem się wychylać, by coś zobaczyć. Bilety drogie, widać, z liczy się tylko zarobek. Nie polecam spektaklu w sali Zatoki Sztuki.