Widok

Mayday 2

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Mayday 2.
Mayday 2
Ray Cooney

Przekład: Elżbieta Woźniak

Trójmiejska Agencja Artystyczna ma przyjemność zaprosić na dalsze przygody taksówkarza - bigamisty, czyli trójmiejską adaptację kontynuacji jednej z najśmieszniejszych komedii świata "Mayday 2". Premiera spektaklu już 12 czerwca w Sali Teatralnej NOT w Gdańsku. W rolach głównych wystąpią znani i lubiani aktorzy z trójmiejskich teatrów, a za ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mayday 2

Mayday 2 Ray Cooney Przekład: Elżbieta Woźniak Trójmiejska Agencja Artystyczna ma przyjemność zaprosić na dalsze przygody taksówkarza - bigamisty, czyli trójmiejską adaptację kontynuacji jednej z najśmieszniejszych komedii świata "Mayday 2". Premiera spektaklu już 12 czerwca w Sali Teatralnej NOT w Gdańsku. W rolach głównych wystąpią znani i lubiani aktorzy z trójmiejskich teatrów, a za ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

SUUUPER

DAWNO NIE BYLO W TEATRACH TROJMIEJSKICH TAK ZABAWNIE :]]] brawo super spektak ....brawob rezyser obsada i...publicznosc
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobry reżyser.

Widziałam już 3 spektakle w reżyserii Pana Szaciłowskiego.Naprawdę warto się wybrać.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super plakat!!!

:)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mayday 2 - w końcu w Trójmieście

'Jedynka' była przezabawna! Nie mogę doczekać się drugiej części - świetna scena NOT, lokalizacja, obsada, produkcja. Skazani na sukces ;)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Fan

Maciej Konopiński, Anna Kociarz, Mariusz Żarnecki, Beata Żarnecka - uwielbiam tych aktorów i już nie mogę się doczekać "Maydaya 2" w ich wykonaniu.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Braaaaawooo!!!!!

Widziałem to w Szczecinie, Szaciłowski jest dobry, nigdy bym nie przypuszczałbym, że można nabawić się zakwasów mięśni brzucha od pobytu w Teatrze. Napewno zobacze jak to wyjdzie w Gdańsku.

Nareszcieee!!!!

Na Mayday byłem 5 razy, nie wyobrażam sobie żeby nie zobaczyć 2, to duużo lepsze niż kabaret. Będę.

Czekam

Świetna obsada, dobry reżyser. Zacieram ręce :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

ekstraaaa...

Nareszcie druga część!!!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mayday 2

Mayday 2 Ray Cooney Przekład: Elżbieta Woźniak Trójmiejska Agencja Artystyczna ma przyjemność zaprosić na dalsze przygody taksówkarza - bigamisty, czyli trójmiejską adaptację kontynuacji jednej z najśmieszniejszych komedii świata "Mayday 2". Premiera spektaklu już 12 czerwca w Sali Teatralnej NOT w Gdańsku. W rolach głównych wystąpią znani i lubiani aktorzy z trójmiejskich teatrów, a za ...
Przejdź do spektaklu.
do góry