Widok

Mazda 6

Do warsztatu trafiłam po przeczesaniu internetu, opierając się na pozytywnych opiniach. Początkowo sceptyczna (ilość zgarniętych 6-tek wydała mi się podejrzana), jednak szybko musiałam zrewidować swoje podejście, ponieważ właściciel warsztatu rzeczywiście okazał się być sympatycznym, pomocnym i znającym się na swoim fachu człowiekiem :-)
Moja mazda przeżyła spotkanie z filarem, w związku z czym wymagała malowania jednego elementu. Jak się potem okazało, Panowie mieli problemy z łuszczącym się i odchodzącym lakierem. Naprawa zajęła jeden dzień dłużej niż planowaliśmy, ale efekt końcowy, mimo komplikacji okazał się być rewelacyjny. Zastosowane cieniowanie zniwelowało drobne różnice w odcieniach lakieru, które wynikało z kiepsko wykonanego wcześniejszego malowania poprzedniego właściciela.
Reasumując: moje kobiece oko zostało usatysfakcjonowane :-).
Stety-niestety wybieram się do Państwa ponownie, tym razem sprawa dotyczy wymiany drobnych elementów zawieszenia. O swój samochód jestem całkowicie spokojna, bo wiem, że oddaje go w dobre ręce. Polecam!
Moja ocena
jakość usług: 6

czas realizacji: 5

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po przeczytaniu kilku komentarzy odnoszę nieodparte wrażenie, że jednak warsztat sam pisze komentarze. Zwrotu "kobiece oko" nie nazwę szczególnie częstym, a tutaj pojawia się nazbyt często...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry