Widok

Mazolewski / Dorociński - Witkacy. Kompozycje Astronomiczne

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Wyjątkowe wydarzenie artystyczne: Mazolewski / Dorociński - Witkacy. Kompozycje Astronomiczne. Koncerty już w marcu w Narodowym Forum Muzyki we Wrocławiu (14.03.2026) oraz w Polskiej Filharmonii Bałtyckiej im. Fryderyka Chopina w Gdańsku (25.03.2026).To niepowtarzalne spotkanie muzyki, słowa - zderzenie trzech silnych osobowości artystycznych: Wojtka Mazolewskiego, Marcina Dorocińskiego oraz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]Wyjątkowe wydarzenie artystyczne Mazolewski / Dorociński - Witkacy. Kompozycje Astronomiczne już 25 marca 2026 roku w Polskiej Filharmonii Bałtyckiej w Gdańsku. To niezwykłe połączenie muzyki Wojtka Mazolewskiego, ekspresyjnych interpretacji Marcina Dorocińskiego oraz inspirujących tekstów Stanisława Ignacego Witkiewicza, opracowanych przez Agnieszkę Wolny-Hamkało. Koncert łączy jazz, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

To on umie śpiewać?

Przecież on ledwie aktorzyć umie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

100% najgorszego

Serio, pomyślałem tak samo..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Straszne

Kto to wytrzyma?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niech lepiej się aktorstwem zajmie

Zagrał kiedyś despero i to była jego rola życia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nieodpowiednie zdjęcie artykułu

Pomyślałam dokładnie to samo
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

na głównej stronie takie zdjęcie

myślałam, że nie żyje ;(
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

[lead]Wyjątkowe wydarzenie artystyczne Mazolewski / Dorociński - Witkacy. Kompozycje Astronomiczne już 25 marca 2026 roku w Polskiej Filharmonii Bałtyckiej w Gdańsku. To niezwykłe połączenie muzyki Wojtka Mazolewskiego, ekspresyjnych interpretacji Marcina Dorocińskiego oraz inspirujących tekstów Stanisława Ignacego Witkiewicza, opracowanych przez Agnieszkę Wolny-Hamkało. Koncert łączy jazz, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry