Widok
Me Myself And I - JaZzGdyni na Pokładzie
[foto8]Informacje o całym cyklu i zakup biletów online => www.jazzgdyni.pl[foto4]Z pewnością znasz ich muzykę, chociaż pewnie o tym nie wiesz. Czy to z reklamy Heyah, ze ścieżki dźwiękowej do filmu Wiedźmin czy z ich radiowego przeboju "Takadum". Dwójka wokalistów i beatbox, która prawie całą muzykę realizuje na żywo głosem. Każdy w zespole ma inne zadanie. Magdalena jest duszą zespołu. To ...
więcej
więcej
są świetni!
Widziałam ich przed koncertem Manu Chao we Wrocławiu. Najpierw nikt nie zwracał na nich uwagi, pod sceną było kilka osób, z czasem zaczęło robić się coraz więcej, wszyscy stali i w osłupieniu patrzyli jakie dźwięki oni potrafia z siebie wydawac, potem zaczęły się tańce pod sceną, aż w końcu dostali takie owacje, że było kilka bisów, naprawdę robią wrażenie! Żałuję, że nie mogę iść na ich koncert w Gdyni, ale polecam.
rzecz o kasie
To tak jak z kupowaniem butów - albo kupujesz tanio, albo drożej i masz coś porządnego. Chcesz słuchać w fajnym miejscu, a Pokład do takich należy, musisz zapłacić. Ja wolę iść tam i czuć się fajnie, słuchać muzy na żywo. Za taką cenę można też iść do kina - oprócz biletu wystarczy jeszcze na pop-corn :))