Widok

Mechanik do alfy romeo

Jest jakiś dobry specjalista od alf w Gdańsku (Trójmiasto)?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W jakim zakresie szukasz specjalisty?

Diagnostyka komputerowa czy bezpośrednio naprawa mechaniczna auta?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najpierw diagnoza, a później naprawa. Najważniejsza jest dla mnie diagnoza, bo sam nie mogę sobie poradzić. Komputerowa była już robiona, testy dynamiczne też. Mam wyniki i chodzi mi o ocenę logów, które zrobiłem i znalezienie usterki. Z naprawą może poradzę sobie sam. Dopiszę, że auto nie ma mocy w dolnym zakresie obrotów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czemu uzytkownicy Alfy nie mowią sobie "dzień dobry" bo wieczorem spotkaja się u mechanika:))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dobre :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Stare i nieprawda. Jeżdżę różnymi samochodami i każdy psuje się co jakiś czas, to normalne (dodatkowo Alfy mają bardzo bogate wyposażenie i jest mocno naszpikowana elektroniką). Alfa to jedyne samochody seryjne z duszą. Kto nigdy nie jeździł ten nawet nie wie jaka przyjemność z jadzy go omija i co to w ogóle znaczy płynąć po drodze. Ktoś kiedyś powiedział, że każdy fan motoryzacji powinien mieć przynajmniej jedną Alfę w swoim życiu. A co do mechanika, to jest to mój pierwszy problem z autkiem. Poza tym jazda jest świetna.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Audi - cztery zera znak frajera :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Alfy są ok, ale psują się pierdoły.. masa pierdół. Jakieś przełączniczki, elektryka, plastikowe elementy itp. I nikt mi nie powie, że jest inaczej.

Ps: Bardzo fajne auta mimo wszystko.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Co do elektroniki to się zgadzam, ale jest to spowodowane tym, że są to przeważnie modele z mega wyposażeniem. W innych markach nie dostaniesz tego w standardzie co w alfach. Mimo wszystko kocham te samochody.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
model .jaki silnik ktory rok? to cenna informacja.
AR 147 1.9 JTD 140KM 2004r.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja znam jeden dobry warsztat samochodowy, co prawda nie w gdańska a w Pruszczu gdańskim ale naprawde warto podjechac... Nazywają się Fiat Club tutaj masz linka http://www.trojmiasto.pl/Fiat-Club-o18325.html
Jestem ich stałą klientką i nigdy mnie nie zawiedli.
W Rotmance jest warsztat specjalizujący się w Alfach.
http://www.lecar.com.pl
Dobry serwis , polecam sam używałem

zawsze końcówka z finałem...
bo już rano widzieli się u mechanika...
Alfa jest jak Lidl-co tydzień coś nowego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ostatnio odbył się zlot alfy nikt nie przyjechał wszystkie alfy w serwisie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Motoryzacja

Auto detailing (23 odpowiedzi)

Auto detailing czyli usługa pielęgnacji i renowacji wnętrza oraz karoserii auta. Gdzie w...

Hak do przyczepy - jaki koszt? (7 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje ile może kosztować montaż haka do przyczepy w Skodzie Fabii Combi?

Żarówki do samochodu (22 odpowiedzi)

Czy ważny jest producent czy kupujecie kierując się przede wszystkim ceną? Jakie będą najlepsze...

do góry