Widok
Mechanik
Od niedawna mieszkam w Pruszczu i zmuszony jestem poszukać nowych usługodawców w tym mechanika. I tu pojawia się prośba o wskazanie jakiegoś uczciwego mechanika lub warsztatu, albo nawet osoby która "dorabia" sobie grzebaniem pod maską (nie zależy mi na fakturach :)).
Aktualnie wycieka mi olej i zachodzi potrzeba umycia silnika żeby zlokalizować owy wyciek... Tak więc proszę o pomoc :)
Aktualnie wycieka mi olej i zachodzi potrzeba umycia silnika żeby zlokalizować owy wyciek... Tak więc proszę o pomoc :)
Ja robiłem auto u Jarosława Mikołajczyka (Przy Torze), wymiana skrzyni, półoś, tarcze. Warsztat cenię i polecam za słowność.
Raz miałem też auto w AUTOMEX (na Gdyńskiej) - wymiana drążka i osłony przegubu - trochę drożej, ale też bez problemów. Jak cena nagle wzrasta bo sprawa robi się bardziej skomplikowana to dzwonią.
Raz miałem też auto w AUTOMEX (na Gdyńskiej) - wymiana drążka i osłony przegubu - trochę drożej, ale też bez problemów. Jak cena nagle wzrasta bo sprawa robi się bardziej skomplikowana to dzwonią.
Ja miałam dość mechaników, teraz jeżdżę tylko na przegląd, a gdy jest jakaś usterka to mąż mi robi. Kupił sobie kamerę endoskopową z https://pascalpolska.pl/pl/c/Kamery-endoskopowe/4 i odnalazł swoją pasję, bo znajduje w sumie teraz awarie w chwile i nie tylko w aucie bo w domu też, więc naprawdę polecam kupno takiego gadżetu :D